Setari Cookie-uri

Centura de castitate sotul meu

Buna, sunt casatorita, am 2 copii si o viata sociala foarte de activa. Sunt o persoana fidela si de cand m-am maritat nu am avut nici o aventura, fie ea si de o noapte.
Acum cativa ani, mi-am surprins sotul cu altcineva. Imi spunea ca nu e infidelitate emotionala, doar sexuala, insa nu era prima data cand aveam discutii pe subiect. El e si somer de cativa ani, nu m-a deranjat acest lucru pana cand au aparut aventurile lui extraconjugale. Mi s-a parut prea mult in contextul dat.
Am vrut sa divortam, l-am chemat si la notar insa intr-un final a spus ca e hotarat sa se schimbe, sa fie un sot mai bun si sa faca orice sa ne pastram casnicia. Inclusiv sa poarte o centura de castitate pana voi decide ca s-a schimbat.
Trec peste detalii, au trecut ani de atunci si avem o relatie minunata, Il iubesc, el ma iubeste iar gandul ca pot fi inselata nu-l mai am, el purtand si in prezent dispozitivul de castitate.
Viata noastra sexuala decurge foarte bine as spune, desi nu mai facem sex prin penetrare, dupa cum stiti exista destule alte metode :) si in plus, penisul lui este relativ mic si probabil de la dispozitiv nici vigoare nu mai are.
Teoretic, acum ca relatia noastra s-a schimbat, ar trebui sa renunt la centura de castitate insa lucrurile merg atat de bine si nici nu stiu daca fara constrangeri nu s-ar intoarce la vechile obiceiuri.
Ce ma sfatuiti sa fac? sa schimb ceva care merge? sa las lucrurile cum sunt, in speranta ca e mai bine pentru amandoi, noi ca si cuplu, familie? Il iubesc si as vrea sa fie ca si inainte dar nici sa ma intorc de unde am plecat nu as dori...
Va rog un sfat si va multumesc mult, mult pentru raspuns
kudika_1042310
Postat pe 19 Iulie 2021 14:17
??
kudika_1041486
Postat pe 22 August 2021 10:07
Buna
Problema grea , dificil de dat un sfat .
Purtind centura de cativa ani posibil sa-i fi fost diminuat libidoul , sau , cazul ideal pt tine , sa apara doar cand este cu tine .
Posibil ca tu si el sa fi dezvoltat un fetish , ceea ce ar putea dauna in lipsa centurii .
Nu ai simtit nevoia de penetrare in anii ce au trecut ?
kudika_1041486
Postat pe 22 August 2021 10:12
.
kudika_1042425
Postat pe 22 August 2021 15:35
.
kudika_1042425
Postat pe 22 August 2021 15:35
Multumesc in primul rand pentru raspuns :)
Nu, nu cred ca eu sau el am dezvoltat un fetish legat de centura de castitate. El cu siguranta nu avand in vedere ca doreste sa fie iertat si totul sa fie ca inainte iar eu ...nu stiu daca fetish este cuvantul, mai degraba o nesiguranta vis a vis de ceea ce s-ar intampla daca lucrurile vor fi iar ca inainte, scotandu-i centua de castitate. Nu repeta greselile trecutului? Sunt barbatii capabili sa-si tina pantalonii pe ei cand apar tendatii in afara cadrului conjugal? cel putin unul care a facut-o si nu doar o data?
Referitor la lipsa nevoia de penetrare de care mentionezi, nu, nu pot spune ca era ceva spectaculos, se intampla si repede si pe fuga. Acum este mai atent, mai dragastos si cu siguranta mult mai tandru. Si nici nu mai dureaza putin sau insuficient :)
Nelamurirea mea este cat de egoista as putea fi, parea versus siguranta unei relatii frumoase si sanatoase, fara toate temerile legate de infidelitate.Multumesc!
kudika_1042310
Postat pe 14 Septembrie 2021 16:15
Buna
Sincer , cam greu de inchipuit sexul, pt o perioada indelungata cu centura la purtator ; totusi nu imposibil.
Eu nu am inselat niciodata , fiind intr-o relatie sau in timpul casatoriei .
Un barbat daca este stors sexual , de iubita sau sotie , nu are nevoie de altceva . Exista insa conditia compatibilitatii in pat , joaca sexuala , implinirea unor fantezii .
Discutiile au si ele un rol major . ))))
Sincer , mi-ar placea sa pot citi , teza-antiteza ceea ce simtiti legat de sexualitatea in cuplu si aceasta centura.
Sigur este ceva deosebit .
kudika_1041486
Postat pe 17 Septembrie 2021 23:15
Ce anume ai dori sa stii? daca pot sa-ti raspund, o fac :)
Te imbratisez cu drag
kudika_1042310
Postat pe 20 Septembrie 2021 17:08
Destul de multe legat de intimitaea voastra.
Sincer , ma tenteaza sa incerc si eu varianta , voi porni jocul acasa. )))))
Intrebari nu pot pune deocamdata , ar trebui sa povestesti putin , aici sau privat . )))
Ofera cateva detalii si cel mai probabil vin si intrebarile.
kudika_1041486
Postat pe 21 Septembrie 2021 16:48
Buna, in primul rand, la mine nu este o joca, i-am pus centura de castitate sotului meu tocmai pentru ca o fost infidel in relatia noastra. Nici macar pentru a il opri din masturbare , obicei destul de nesanatos avand in vedere ca suntem un cuplu si o puteam face impreuna fara a avea el fantezii singur in fata calculatorului sau la filme porno...
In cazul tau, spui ca vrei sa incerci de buna voie aceasta "joaca" -cum o definesti tu ... nu stiu ce sfaturi sa-ti dau, daca eram in locul sotiei tale as fi fost bucuriasa, acum dupa toate cele intamplate ca sotul meu de buna voie sa vrea sa fie cast, sa practice abstinenta in lipsa mea si sa-si canalizeze energia sexuala catre mine si catre treburile casnice si de cuplu in loc sa o risipeasca singur pe fantezii. Intr-un final este alegerea voastra si personal te felicit pentru alegerea facuta.
kudika_1042310
Postat pe 23 Septembrie 2021 12:43
Buna .
Am inteles foarte bine cum ca pt tine nu este o joaca de budoar .
Nici macar uneori nu da centura jos ??
Daca nu , mangaierile , sexul oral si eventuale jucarii acopera lipsa contactului clasic .
Strict opinie personala , te poate insela si asa , sex oral …sau anal ….
Consider ca ar trebui sa renunti uneori la centura pt perioada scurta , l-ai testa si ti-ai verifica propria stare .

Legat de joaca mea si a sotiei , am trait in doi , credeam noi , tot ce se poate legat de sexualitate , fantezie sau dorinta . Nu am facut sex in public , desi am avut altfel de episoade publice . ))))
Faptul ca ai dezvaluit “ secretul” vostru mi-a dat dorinta de a experimenta o noua traire si senzatie .
Sper sotia sa se bucure oarecum .
Paradoxal , pudoarea ma impiedica in a pune intrebari ceva mai detaliate , ori sa impartasesc din istoricul nostru sexual , ce este deosebit consideram . ))))
Ai vrea sa discutam pe mail ?
Sigur mi-ar fi mult mai usor de povestit , intrebat sau impartasire de opinii .
Offf
Totusi am o intrebare .
Folositi uneori strap-on ?
Pt noi raspunsul este , DA . )))
kudika_1041486
Postat pe 23 Septembrie 2021 19:59
Nu cred ca ar trebui sa-ti fie jena sa scrii ce simti, traiesti chiar daca este intr-un loc public, tocmai pentru asta a fost creat atat timp cat nu jignesti pe nimeni. Iar daca povestind parte din viata ta jigneste pe cineva... atunci poate nu ar trebui sa citeasca.
Am sa incer sa-ti raspund puctual.
Da, centura i-o dau jos, destul de regulat, la dus, pentru igiena dar eu sunt prezenta, nu stiu daca ti-am spus dar nu-mi pace sa se masturbeze pe ascuns si tin destul de mult la asta.
Activitate sexuala avem, ca o gluma nu trebui sa mai inventez ca ma doare capul cand nu vreau :)) Numai ca folosim jucarii si el imi ofera placere oral si manual. Nici inainte nu eram mare amatoare de pozitiile clasice , atat ca are o dotare destul de mica consider eu, aprox. 9 cm cat si datorita faptului ca prefer de cand ma stiu satisfactia clitoridiana (oral, sau manual).
Am testat si ce spui o perioada si au inceput la serviciul lui brusc sa apara deplasari care intr-un final am aflat ca nu sunt reale. Stii, barbatii nu sunt foarte atenti cu ce lasa in portiera masinii... Nu stiu daca in timpul asta a calcat stramb din nou dar cert este ca am revenit de unde am plecat.
Pana la urma, daca ceva nu ii convine, e liber oricand sa plece. Increderea odata pierduta nu se da, se castiga, asa consider.
Si da, folosim strap on, ambii :)
Privind comunicarea in privat, prefer pe moment sa conversam aici dar daca consideri imi poti lasa e-mailul tau, cine stie, poate odata conversam si in privat, dar lasa-ma te rog pe mine sa decid asta. E-mail meu este irene.nemteanu@protonmail.com
kudika_1042310
Postat pe 24 Septembrie 2021 13:47
Legat de masturbare , nu am făcut asta dacă soția era cu mine in casa , niciodată .
Sunt de acord cu opinia exprimată .
Masturbarea mea sau a soției au adus clipe de reală plăcere , ori ne masturbam reciproc , ori separat dar ne priveam , ori unul privea și celălalt ....
Am avut și multe momente in care soția doar mă sărută și mângâia pina ejaculam , fara a atinge organul .
Multe senzații există de practici sexul fara sex , )))) , dacă pot exprima aceasta .
Legat de strap-on , da , l am folosit amindoi , )))) , adică purtat sau simțit pătrunderea lui , )))) , alta senzație de neuitat .
Poate mărimea insuficienta îl face să dorească validarea din partea altor femei , posibil sa fie afectat emoțional , iar pe de altă parte să se ascundă , evitind discuțiile legate de mărimea organica .
Ai discuta cu el ? Ai idee de fanteziile sale , sau el în ceea ce te privește ?
Mulțumesc pt adresa de mail .
Dacă vreodată dorești să trimiți ceva in privat : sofiaandrei4050@gmail.com
Fiind adepta și practicantă al unui sex ieșit din tipare , gândeam să îți trimit ceva scris , texte cu tenta erotica . )))
De accepți , îți pot trimite un mail de pe adresa menționată , strict pt schimbul "poștal " , mail in care eventual îți mai las o adresă . ))))
Am multe de împărtășit , consider .
Mulțumesc pt impresiile din ultima postare .
kudika_1041486
Postat pe 24 Septembrie 2021 15:32
Sunt ceva variabile in ce va priveste si renuntarea la centura. Depinde insa de cat discutati si ce consideri ca poti asuma in ce priveste sexualitatea .
Este limpede ca nu renunti usor , dar ….nu depinde doar de tine.
kudika_1041486
Postat pe 27 Septembrie 2021 14:41
Am primit e-mail-urile tale, ambele, insa te rugasem sa-mi lasi si tu aici adresa de e-mail daca consideram ca este necesara comunicarea in privat. Si nu, adresa mea postata nu a fost o invitatie, ca tunci nu-si avea sensul mentiunea mea de a te contacta eu, doream doar sa stii daca iti scriu cine sunt. Atat.
De obicei, barbatii din jurul meu au devenit destul de ascultatori, la tine vad ca mai am de lucru :)
Si intr-adevar nu renunt usor la centura de castitate pentru sotul meu intrucat parese ca aduce prea multe beneficii pentru noi ca si cuplu. Si cred totusi ca depinde de mine, daca vrea sa continuam relatia, avand in vedere ca m-a inselat. Nu a parut (centura de castitate) din neant, este o consecinta a comportamentului sau. Just simple like that !
Altfel, jocurile erotice intre tine si sotia ta, sunt frumoase orice forma ar avea atat timp cat o faceti impreuna.
Si ma bucur ca nu te" joci" singur in baie/dus, fara stiinta sotiei :) deci, vezi, ai si tu potentialul de a fi ascultator :)
kudika_1042310
Postat pe 28 Septembrie 2021 14:07
Buna
Scuze pt neînțelegerea mesajelor , nu am dorit să aduc prejudicii .
Atîta timp cat sunt ascultat , sunt ascultător . ))))
Îmi pari hotărâtă , protectoare și dezinvolta in ce privește familia și sexualitatea .
Ai discutat cu el de ce a dorit să înșele ?
Ce speră să găsească iar tu nu ai oferi ?
Tu , strict , posezi gelozie puternica ?
Pt că este clar că îți place sa domini bărbatul sau bărbații de lîngă tine , nu mă refer doar la sexualitate .
Poți spune cum și de ce a apărut strap-on la voi in sertar ?
Legat de penetrarea soțului cu el , îți provoacă plăcere mentala ? El are plăcere să îl "iubești" astfel ?
Ce variante ai discutat cu soțul , pt excluderea centurii ??
Simt că inclini pt dominare in dormitor , ceea ce nu este rău , uneori .
Ce fantezii sexuale aveți , împreună dar și separat ?
Mă opresc , sunt multe de spus , nu doresc însă avalanșă de idei , sper sa le discutam pe rand .

PS - scuze pt mailuri . Dacă vreodată dorești să discutăm in privat , cel cu 8 îl accesez zilnic .
kudika_1041486
Postat pe 28 Septembrie 2021 17:37
Buna ziua. Interesant articol păcat că discuția sa încheiat. Mi asi fi dorit mai multe detalii
kudika_1043596
Postat pe 5 Iulie 2022 10:05

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
fapt divers, vorba poetului... 29 De la: kudika318477 11 Decembrie 2010 18:08
sunt intr-o situatie ciudata rau... 35 De la: lorelay_pitik 16 Iulie 2009 17:14
Am nevoie de ajutor 67 De la: mimi_ca29 15 Februarie 2011 09:06
vreau sfaturi dati cu parerea cati mai multi 53 De la: craciun852007 12 Iunie 2012 17:16
AM NEVOIE DE AJUTOR 120 De la: vitamina_c 29 Noiembrie 2010 14:55