Setari Cookie-uri

6 genti mari si incapatoare de la branduri renumite de wishlist pentru Black Friday!

Black Friday 2017 te ajuta sa iti maresti colectia de genti cu cele mai frumoase exemplare ale celor mai tari branduri. Gaseste modelul preferat la oferta!

Ca oricare alta reprezentanta a sexului frumos, si eu astept cu sufletul la gura Vinerea Neagra pentru a face cateva cumparaturi din banii economisiti. Spuneam ca primul pe lista de cumparaturi pentru Black Friday este aspiratorul vertical, urmat de placa de indreptat parul pentru par vopsit si acum de o geanta mare si incapatoare de la unul dintre brandurile preferate chiar si de celebritati. Ma gandesc la Guess sau Love Moschino, depinde care oferta este mai avantajoasa si care model imi atrage atentia.

Si ca orice om entuziasmat si nerabdator m-am apucat sa caut ce e mai frumos, mai mare si mai incapator in materie de genti, pentru ca Black Friday e doar la o saptamana distanta si nu avem timp de pierdut. Asadar, pe locuri, fiti gata, start!

Genti de mana mari Pepe Jeans, Desigual, Tommy Hilfiger

Nu mi-au placut niciodata gentile mari din simplul motiv ca ma tenteaza sa pun in ele mai multe decat as avea nevoie si astfel ma ingreunez singura degeaba. In ciuda acestui fapt, de cand am renuntat la gentile mici si am trecut la cele mari, am reusit sa le vad rostul.

Citește și:

Cum sa va zic eu voua... o geanta mare si incapatoare care contine o agenda, un pix, un portofel, o carte, servetele, o sticla cu apa, cateva cosmetice si alte lucrusoare personale ma ajuta sa ma simt in siguranta oriunde m-as duce. Mai exact, atata timp cat stiu ca am cu mine tot ce imi trebuie ca sa nu ma simt a nimanui, pot sa lipsesc de acasa zile intregi.

Daca tot suntem tentate sa punem vrute si nevrute intr-o geanta, ideal ar fi sa alegem un model confectionat dintr-un material rezistent, mai exact din piele naturala. Desigual si Tommy Hilfiger pun la dispozitie genti rezistente cu imprimeuri simpatice, in timp ce la Pepe Jeans gasim genti de mana mari ce se muleaza oricarui stil vestimentar.

Genti mari de firma

Geanta Pepe Jeans Geanta cu doua fete Desigual Geanta lacuita Tommy Hilfiger

Genti mari de mana la reducere de Black Friday 2017

Guess, Love Moschino si Coccinelle sunt branduri renumite care impresioneaza prin modelele de genti mai putin obisnuite. Sunt branduri care creeaza pentru femeile carora le place sa surprinda si sa atraga atentia, care inteleg ca a fi la moda inseamna a fi original.

Citește și:

O geanta lacuita, cum este cea de la Guess, a dobandit capacitatea de a scoate din anonimat de aceea se claseaza in topul preferintelor tot mai mult doamne si domnisoare.

Love Moschino este brandul femeilor indragostite de viata, cu un stil de viata activ si un spirit vesnic tanar. Gentile lor sunt pline de culoare si cu imprimeuri pe care le vor indragi atat cele mici, cat si cele mai elegante si sofisticate doamne.

Genti de mana mari

Geanta lacuita Guess Geanta Love Moschino Geanta Coccinelle

Nu te speria de preturile mari ale gentilor prezentate. Asa cum spuneam, Black Friday 2017 reduce preturile la aproape toate produsele din magazinele online, iar geanta pe care ai pus ochii acum o vei gasi cu siguranta la reducere in perioada 17-19 noiembrie.

Sursa Foto Front Page: Shutterstock/By Tiko Aramyan

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.