Setari Cookie-uri

Care sunt principalele tendințe în manichiura cu oja semipermanentă?

Frumusețea mâinilor depinde în mare măsură de aspectul unghiilor tale. Multe femei folosesc oja semipermanentă în acest scop și există multe fane, dar și oponente. 

Principalele argumente în favoarea alegerii ojei semipermanente sunt rezistența acesteia la influențele externe, gama mare de soluții decorative și durata de aplicare. Lacul obișnuit își va pierde atractivitatea după două până la trei zile, dar stratul de ojă semipermanentă va arăta perfect timp de două până la trei săptămâni. Durata purtării depinde de rata de creștere a unghiilor. Prin urmare, dacă unghiile ți-au crescut mai mult de 2-3 mm, este timpul să-ți reînnoiești manichiura. Înainte de aplicarea ojei, trebuie să îngrijești unghiile dându-le forma corectă. Doar așa se obține o manichiură frumoasă, iar stratul este purtat fără crăpături mult timp.

Oja semipermanentă - Principalele tendințe pentru manichiură

Principalele tendințe pentru manichiura cu oja semipermanentă sunt ușurința de purtare și simplitatea. Aceste concepte includ finisaje elegante, design minimalist, lungimi scurte și medii și stiluri clasice actualizate. În același timp, tehnologiile de aplicare și producția de materiale pentru manichiură sunt în permanență îmbunătățite, și datorită acestui lucru, atrag, surprind și încântă. În lumea designului pentru unghii, este popular să amesteci stiluri, texturi, culori și să folosești elemente metalice și texturate care amintesc de materiale și țesături naturale.

Citește și:

Spre exemplu, alături de o ținută cu imprimeu leopard și o haină de piele, îți poți crea o manichiură cu ojă semipermanentă în culoarea neagră, care se desprinde neuniform pe margini. Acest efect de „finisare imperfectă” se poate obține în mod intenționat. Pentru a face acest lucru, aplică două straturi de ojă neagră și apoi șterge unghiile cu un șervețel înainte ca acestea să se usuce.

Oja semipermanentă - Design și culori

Un loc special este ocupat de temele spațiale, care includ culorile neon, arta abstractă și particulele reflectorizante. În 2024, inscripțiile și citatele de pe unghii sunt populare ca modalitate de auto-exprimare. De asemenea, desenele și autocolantele din lumea florei și faunei rămân în tendință și sunt deosebit de relevante pentru afișarea schimbărilor naturale sezoniere, cum ar fi manichiura de toamnă. Efectul sticlei și cromării cu oja semipermanentă este încă în topul preferințelor.

Citește și:

Manichiura franțuzească cu straturi plutitoare are un design minimalist foarte apreciat. Pentru a face manichiura acasă, trebuie să începi cu o bază de culoare neutră pentru oja semipermanentă, apoi poți trasa o linie pe o treime a unghiei cu orice culoare dorești.

Manichiura în 2024 este reprezentată și de unghii lucioase. Pentru un finisaj strălucitor, se poate face stratificare. Stiliştii recomandă fetelor, cele mai inimaginabile combinaţii pentru a crea un efect neaşteptat si izbitor. Acoperă unghiile cu oja catifelată sau combină oja semipermanentă cu pudră de crom pentru a crea un ochi de pisică. Dacă placa unghiei a suferit puțin după unghiile artificiale, atunci este timpul să ai grijă și atenție alegând un pătrat scurt și nuanțe de ojă semipermanentă deschise.

Citește și:

Paleta de culori pentru oja semipermanentă este variată și colorată. Poți alege o culoare dintre cele pe care Pantone le-a determinat pentru acest an sau poți alege orice culoare pe gustul tău, de la nud și neutru la bogat și strălucitor.

Vizionare placuta


Kudika
25 Martie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.