Setari Cookie-uri

Ghiozdan echipat complet: pregatit de scoala de la A la Z

Ma incearca o urma de regret pentru ca nu au existat ghiozdanele echipate complet si pe vremea mea. Sau cel putin eu nu am avut unul. M-ar fi ajutat si m-ar fi bucurat mult sa primesc la inceput de an un ghiozdan cu de toate.

Ce poate fi mai satisfacator decat sa primesti totul de-a gata? Sa primesti tinuta completa cu care sa te imbraci intr-o zi de munca sau atunci cand iesi in oras si, culmea, sa ti se si potriveasca perfect. Sa ajungi seara acasa si sa iti fie servita cina calda (lucky me, am omul perfect care face asta pentru mine). Sa te trezesti dimineata, sa te asezi pe un scaun si, in timp ce savurezi cafeaua, cineva sa te pregateasca pentru o noua zi: sa te coafeze si sa te machieze, sa se asigure ca atunci cand iesi pe usa esti perfecta.

Elev fiind, daca temele nu este indicat sa le faca altcineva in locul tau, macar ghiozdanul sa te astepte cu toate cele necesare. Iar asta chiar este posibil. Bine, nu este chiar un ghiozdan pentru tine, ci mai degraba pentru copiii din jurul tau, pentru fetita si/sau baietelul tau.

Ghiozdane echipate complet pentru fete si baieti

Ghiozdanul echipat complet este ca un cadou gasit sub brad in dimineata de Craciun. Ghiozdanul in sine este o surpriza, dupa care, odata deschis, copilul gaseste acolo mai multe surprize de dimensiuni mici si medii.

Ghiozdanul echipat complet este pentru micutii care merg la gradinita si pentru elevii din clasele primare, modele pentru fete si modele pentru baieti. Acesta poate contine: caiete, bloc de desen, caiet de muzica, caiet de geografie, un penar, carioci, creioane colorate, tempera, pixuri, stilouri, trusa geometrica, radiera, linie, lipici si rezerve cu cerneala.

Ghiozdane echipate complet

Ghiozdan echipat pentru fete Ghiozdan echipat pentru baieti Ghiozdan echipat

Ghiozdan ergonomic echipat

Ghiozdanul ergonomic echipat este putin mai scump, si asta pentru ca include un sac de sport, un penar cu 16 piese si un neccesaire cilindric.

Ergonomic inseamna ceva conceput si organizat astfel incat sa economiseasca spatiu, sa nu ocupe mult - prin piesele pe care le contine.

Ghiozdanul ergonomic are spate buretat care respira si curele de umar ajustabile, este rezistent la apa si contine bucati de material reflectorizant, care asigura vizibilitate in drumul spre scoala, dimineata, seara si pe vreme cu ceata.

Ghiozdanul ergonomic este cu model pentru fetite, baieti si unisex.

Ghiozdan ergonomic echipat

Ghiozdan ergonomic echipat pentru baieti Ghiozdan ergonomic echipat pentru fete

Cei mici vor fi incantati la maxim de un astfel de ghiozdan echipat complet. Plus ca, multe luni de la achizitionare, parintii pot sta linistiti in privinta rechizitelor, pentru ca cele cu care vine la pachet un ghiozdan sunt suficiente cat sa ajunga in prima jumatate a anului.

Sursa Foto Front Page: Shutterstock/By Africa Studio

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.