Setari Cookie-uri

TripAdvisor refuza sa mai vanda bilete in locurile in care animalele sunt maltratate

Iata ca se poate. TripAdvisor anunta ca nu va mai vinde bilete pentru destinatiile in care animalele sunt ranite si maltratate.

Unul dintre cele mai mari si mai importante site-uri turistice din lume, TripAdvisor, alege sa faca un pas important ajutandu-ne sa ne gandim mai bine cand alegem destinatiile de vacanta. Atractii precum inotul cu delfini, plimbari cu elefantul sau mangaierea unui pui de tigru pot suna distractiv, insa acestea presupun maltratarea animalelor. Prin urmare, compania a decis sa nu mai vand bilete de calatorie in locuri in care animalele sunt captive.

"Noua politica de rezervare a calatoriilor de pe TripAdvisor este conceputa de a incerca sa ne jucam rolul in a ajuta imbunatatirea standardelor de sanatate si siguranta ale animalelor, in special pe pietele cu protectii de reglementare limitate." - marturiseste Stephen Kaufer, presedinte si CEO TripAdvisor intr-un comunicat de presa.

In acelasi timp, TripAdvisor isi propune sa scoata in fata destinatii si atractii care sunt pionieri in bunastarea animalelor, incercand sa ajusteze complet politica de rezervare pana in 2017, cu unele modificari care au efect imediat. TripAdvisor si agentia de rezervare partener Viator sunt, de asemenea, in pregatire pentru o campanie de educare cu scopul de a raspandii informatii cu privire la bunastarea animalelor si la modul in care animalele sunt tratate in anumite destinatii turistice. Pana la inceputul anului 2017, utilizatorii vor gasi o pictograma cu informatii de la grupari pentru drepturile animalelor precum PETA.

Citește și:

Noi vrem sa felicitam intreaga echipa TripAdvisor si sa le multumim pentru ca incearca sa faca din aceasta lume un loc mai prietenos pentru animale.

IMPORTANT: CE NU VEDETI CAND MERGETI LA PLIMBARE CU ELEFANTII

Aceasta este o fotografie cu un elefant batut pentru a il face sa care turisti. Tehnica se numeste "strivire" (crushing) - si presupune ca elefantii tineri sa fie legati si batuti pentru a se supune si a permite turistilor sa se urce pe spatele lor.

Sa nu rezervati niciodata o plimbare pe spatele elefantilor. Banii oferiti de turisti incurajeaza acest abuz.

foto prima pagina: Andrey Paltsev, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
16 Octombrie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.