Setari Cookie-uri

Fiica Gabrielei Cristea, victimă a bullyingului la grădiniță: A strâns-o de mână și a certat-o...

Gabriela Cristea a povestit un moment mai puțin plăcut din viața sa de familie. Fiica sa, Iris, a fost supusă unor abuzuri la grădiniță, din partea educatoarei.

Gabriela Cristea a ales să împărtășească o experiență dureroasă pe rețelele de socializare, scoțând în evidență comportamentul neadecvat al unei educatoare față de fetița sa. În mesajul său, Gabriela a dezvăluit că Iris a avut parte de momente dificile, iar ea a fost nevoită să facă față unei situații extrem de sensibile.

„Eu, trebuie să recunosc, am trecut printr-un moment emoțional foarte grav cu Iris. Nu am vorbit niciodată despre chestia asta. Iris a fost supusă unui abuz emoțional, ca să zic așa, din partea unei educatoare, care n-a înțeles că educația unui copil se face cu vorbă bună. Educația unui copil este cel mai încăpățânat copil, dar și cel mai înțelegător în momentul în care vorbești cu ea ca de la egal la egal și îi explici lucruri. Mușcatul este o formă prin care copiii se exprimă în momentul în care nu știu să spună cu subiect și predicat anumite lucruri sau să ceară, ori au niște sentimente pe care nu pot să le exprime altfel și făcea asta și după ce depășise vârsta de 3 ani și a făcut până la un moment dat și a fost pedepsită de către educatoare, a strâns-o de mână și a certat-o.

Citește și:

Mă rog, îl mușcase foarte tare pe un băiețel. Mai mult decât atât, mama acelui băiețel a considerat de cuviință că ar trebui să vină și să o apostrofeze pe fiica mea în condițiile în care ea nu era de față cu niciun pedagog sau tutore de drept”, a fost mesajul postat de Gabriela Cristea.

Abuzul emoțional a avut un impact profund asupra micuței Iris, care, la vârsta de trei ani, a avut dificultăți în exprimarea propriilor sentimente și nevoi. Faptul că a fost pedepsită într-un mod inadecvat de către educatoare a adâncit rănile emoționale ale fetiței și a afectat negativ atmosfera din jurul ei.

Gabriela Cristea și soțul ei, Tavi Clonda, au fost profund marcați de această experiență și au luat măsuri imediate pentru a proteja și a sprijini fiica lor. Cu toate că a fost o perioadă dificilă, prin implicarea lor activă și prin asigurarea unui mediu sigur și iubitor pentru Iris, au reușit să depășească împreună această provocare.

Citește și:

„Am tăiat instantaneu întâlnirile dintre ea și persoana respectivă și lucrurile s-au rezolvat", a adăugat Gabriela, subliniind importanța reacției prompte și a intervenției părintești în astfel de situații sensibile.


Kudika
10 Aprilie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:
Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.