Setari Cookie-uri

Creeaza-ti singura balsamul de buze preferat

Balsamul de buze preparat in casa este foarte bun si merita sa il incerci. Este natural, il poti face ori de cate ori doresti, il poti pune in orice recipient iti place si poti sa folosesti toate aromele preferate!

Eu sunt o mare iubitoare de cosmetice naturale, cosmetice preparate in casa de catre mine pentru ca doar asa sunt sigura ca ceea ce pun in compozitie este natural si nu are ce sa imi faca rau.

Cu balsamul de buze preparat in casa ma impac foarte bine de ceva timp. Am ales sa apelez la aceasta solutie intr-o perioada in care mi se uscau buzele indiferent de ce marca foloseam. Pur si simplu nimic nu functiona. Bineinteles ca am apelat la metoda clasica de aplicare a unui tratament cu miere naturala, dar nu puteam sa ies din casa cu mierea pe buze asa ca am auzit despre balsamul de buze facut in casa si l-am incercat.

foto: balsam de buze in cutiute, Shutterstock

Ce imi place cel mai mult este faptul ca uleiurile esentiale folosite la realizarea produsului hidrateaza foarte bine buzele si pot sa folosesc orice aroma imi place.

Va dau si voua cateva retete care sper sa va placa.

Citește și:

1. Balsam de buze cu aroma de fragi

Ai nevoie de:

- O lingura ulei de masline
- O lingura ceara de albine
- O capsula de vitamina E
- ½ lingurita miere de albine
- O lingura ulei esential de fragi
- Un recipient la alegere

Uleiul de masline si ceara de albine se pun intr-un vas care se introduce in apa calda pana cand ingredientele se topesc. Apoi se introduc treptat si celelalte ingrediente si se amesteca pana cand se omogenizeaza si se toarna in recipient.

Balsamul de buze este gata!

Vizionare placuta


Kudika
14 Aprilie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.