Setari Cookie-uri

5 tinute office de inspiratie androgina

Tinute feminine si tinute masculine, Stil ladylike si stil androgin

Esti sefa tendintelor la birou. Incontestabil, nu-i asa? Atunci, cu siguranta, iti place sa te joci cu mixurile ladylike-androgine. Asa ca, iata 5 tinute ce imbina liniile feminine cu detaliile masculine, pentru un look chic, in tendintele momentului.

O fusta flu-flu, feminina, cu pliseuri iese si mai mult in evidenta cu ajutorul unui blazer masculin. O pereche de pantaloni la dunga poate fi completata cu succes de o bluza cu imprimeu delicat, romantic. Liniile “ascutite” rigide, masculine ale unui sacou ori ale unei camasi albe, ce se inspira din costumul barbatesc sunt indulcite si devin mai suave, mai dulci cu ajutorul unor funde, de exemplu.

1. Stilul androgin dominant, ce porneste de la un costum barbatesc- sacou si pantaloni – in care porti o camasa basic poate deveni feminin cu ajutorul unor pantofi cu toc, al unui colier-statement si al unui ruj rosu.

Citește și:

Costum, 1190 lei

Camasa, 269,90 lei

Pantofi cu toc, 122,50 lei

Colier, 26,67 euro

Ruj, 28,07 lei

2. Daca exista un echilibru intre masculin si feminin – sa zicem o pereche de pantaloni la dunga si o bluza cu volane – poti opta pentru o dominanta masculina cu ajutorul unui blazer ori al unor pantofi de tip barbatesc.

Pantaloni, 135 lei

Bluza volane – 849 lei

Blazer – 53,33 euro

Pantofi – 168 lei

3. Un outfit echilibrat masculin/feminin – cu fusta lalea si camasa alba – poate deveni eminamente ladylike cu ajutorul unor pantofi cu toc. Daca porti ceas barbatesc sau papion ori cravata la gat, poti echilibra cu cercei opulenti, pretiosi si o coafura feminina.

Fusta – 169,99 lei

Camasa - 49,90 lei

Pantofi – 339,90 lei

Cercei - 856 lei

Papion – 109,90 lei

Ceas - 429,90 lei

4. O rochie e feminina, nu-i asa? Dar o poti include intr-o tinuta masculina cu ajutorul unei camasi, al carei guler sa se intrezareasca abia, al unui sacou si al unor pantofi flats.

Citește și:

Rochie – 179,99 lei

Camasa – 69,99 lei

Sacou - 149 lei

Flats – 499,90 lei

5. Fusta-creion cu camasa poate fi o alegere masculina. Dar daca porti fusta cu o bluza ladylike cu imprimeu si o pereche de balerini, esti de-a dreptul lady!

Fusta – 114,99 lei

Bluza – 59 lei

Balerini – 29,33 euro

foto prima pagina: Diana Indiana, Shutterstock

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.