Setari Cookie-uri

Halloween: Cum sa-ti faci singura costumul!

Weekend-ul acesta avem un motiv in plus de distractie. Duhuri, fantome, monstri dar si victime, cavaleri si domnite dar si personaje celebre din istoria lumii ne vor inunda strazile si vor infrunta temperaturile scazute ce se preconizeaza pentru a ajunge la petreceri private sau la cele organizate prin diferite cluburi. Poate ca Halloween-ul nu e o traditie autohtona, dar iti strica un motiv sa lasi deoparte munca si sa intri, pentru o seara, in pielea altcuiva?

Cat despre hippie, ai nevoie de o pereche de jeansi evazati, o camasa cat mai colorata, par cret facut valvoi si neaparat o bentita care sa se asorteze cu camasa. Daca ai la indemana vreo pereche de ochelari micuti si colorati, ii poti adauga si pe acestia.

5. Marcus Antonius si Cleopatra

Poti realiza o versiune de ultimul minut al vestitului cuplu folosindu-te de lenjeria de pat alba (sau de o bucata de material alb). Pentru Marcus Antonius creaza o toga dintr-un cearsaf alb care sa ii ajunga pana la genunchi. Poti face asta cu ajutorul unui ac cu ata. Taie un dreptunghi mare din materialul respectiv, indoaie-l si coase lateralele lasand in apropiere de zona in care ai indoit materialul loc pentru maini. In aceeasi zona taie o bucata din material atat cat sa treaca capul. Mijlocul se incinge cu ajutorul unei curele maro din piele iar sandalele romane sunt obligatorii.

Pentru Cleopatra ai nevoie de o rochie alba lunga sau o camasa de noapte alba si lunga (la care esti dispusa sa ii scoti manecile). Incinge talia (de preferat talia inalta) cu un lantisor mai gros auriu si adauga o pereche de sandale aurii. Pentru a obtine efectul dorit machiaza-te precum Cleopatra: un contur negru la ochi cu coada ochiului alungita si un fard albastru sau auriu intens. Cat despre bijuterii, alege cateva bratari mari sau, si mai bine, bratari pentru partea superioara a bratului. Pune-ti o pereche de cercei mari aurii si o peruca neagra care sa ajunga pana la umeri si ai reusit sa o recreezi pe Cleopatra.

6. Liliac

Ultima idee care ti-am pregatit-o e inspirata din filmul Conspiratorii Placerii, un film ceh lansat in 1996. In acest film unul dintre personaje isi construieste un cap de pui si o pereche de aripi dintr-o umbrela. Te poti folosi si tu de idea ingenioasa propusa de film. Ai nevoie de o umbrela neagra pe care esti dispusa sa o sacrifici. Scoate batul umbrelei desfacand spitele de pe el. Taie umbrela in jumatate si incearca sa pastrezi spitele prinse pe material. Acestea vor semana cu oasele din aripile liliecilor. Coase jumatatile de o bluza neagra mulata care iti va servi drept piesa de costum. Bucatile de umbrela se cos de maneca si pe linia ce uneste subtratul cu talia. Mai ai nevoie si de urechi de liliac. Pentru acestea poti folosi cate o bucatica de material scoasa din fiecare bucata de umbrela. Taie-le in forma de urechi de liliac (ascutite) si lipeste-le de o diadema neagra. Intareste-le cu ajutorul unui betisor pentru a sta drepte.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
30 Octombrie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.