Setari Cookie-uri

Dorian Popa a plecat din țară, după ce a fost prins drogat la volan

Dorian Popa își surprinde fanii cu imagini din cea mai recentă călătorie a sa. Deși a fost testat pozitiv la canabis, artistul a dat uitării acestui eveniment și își continuă viața ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat.

Dorian Popa, celebrul vlogger și influencer, pare să încerce să uite de recentul scandal în care a fost implicat în România. După ce poliția l-a oprit și a constatat că acesta conducea sub influența substanțelor interzise, artistul și-a luat bagajele și a ales să evadeze în Belgia. Deși incidentul a atras atenția publicului, Dorian Popa a preferat să-și continue viața ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat.

La mai puțin de cinci zile de la evenimentul neplăcut, Dorian Popa a decis să părăsească țara pentru a se relaxa și a lua o pauză de la presiunea venită din mediul online. Artistul a făcut publică plecarea sa și a împărtășit cu fanii săi destinația aleasă: Bruxelles, Belgia.

La Bruxelles, Dorian Popa a vizitat Mini Europe, un parc în miniatură care aduce laolaltă reproduceri la scară de 1:25 ale monumentelor din diverse țări europene. Impresionat de ceea ce a văzut, Dorian a postat imagini și videoclipuri pe rețelele de socializare pentru a împărtăși experiența cu urmăritorii săi.

Citește și:

"Filmăm pentru daily vlog. Mă bălăngăneam aici, în scaunul ăsta și lăudam Mini Europe Brussels, ce vibe de Halloween și când mă ridic să mai analizez puțin locul, ia uite ce văd acolo, Johnutzule. Cred că a fost un pic prea multă atenție la detalii," a spus Dorian Popa într-unul din videoclipurile sale.

Artistul a continuat să împărtășească imagini din vacanța sa și să le arate urmăritorilor săi locurile pe care le-a vizitat în Belgia. Cu toate că scandalul și incidentul recent în care a fost implicat ar fi putut să-l afecteze, Dorian Popa a ales să se bucure de timpul său liber și să exploreze noi locuri.

De asemenea, Dorian Popa a menționat și renovările în curs la complexul său de vile, Hâtz Residence. Acesta s-a arătat mândru de progresul lucrărilor și a promis să le dezvăluie fanilor săi stadiul final al transformărilor.

Citește și:

„Hâtz, Johnutzule! Etajul casei este aproape gata, sincronizare perfectă între nașul și mine. Mai avem puțin și ne întoarcem acasă, iar nașul mai are puțin și termină etajul, dormitorul fresh, biroul fresh, holul fresh. Am scăpat de chitul ăla urât. Abia aștept să vă arăt, fraților!”, a spus Dorian Popa, pe Instagram.

Vizionare placuta


Kudika
1 Noiembrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.