Setari Cookie-uri

LISCA prezinta colectia de costume de baie 2014

LISCA, brandul international de costume de baie si lenjerie intima, a lansat colectia Swimwear 2014.

Comunicat de presa

Printre tendintele must - have ale sezonului propuse de catre designerii LISCA se regasesc culorile vii si pastelate, motivele tropicale, printurile exotice, temele florale, accesoriile grafice si sofisticate, nuantele in degrade, dar si modelele cu volanase sau fundite. TROPICANA, DUBAI, SANTIAGO, PAPAYA, SAINT TROPEZ, MUMBAI, MALIBU, LIMA si PARTY sunt temele colectiei LISCA aduse in România in exclusivitate de Sofiaman.

TROPICANA propune o serie de costume de baie multicolore cu motive florale tropicale pe fundal alb sau negru. Formate dintr-o singura piesa sau din doua, sutien in stil balconette, cu bretele detasabile si slip, costumele au un aer romantic si feminin.

Seria DUBAI a colectiei LISCA 2014 prezinta modele negre sau in nuante de rosu corai, costumele de baie fiind lucrate dintr-un material subtire, cu uscare rapida si o senzatie placuta la atingere, ca de bumbac. Cusaturile curate si invizibile ofera eleganta gamei, aceasta propunând trei stiluri de modele. Primul este un costum dintr-o singura piesa, iar cel de-al doilea este format dintr-un slip cu pliuri in partea frontala si un sutien cu efect de push up, ce creeaza un decolteu fascinant. Cea de-a treia propunere a gamei DUBAI este un costum de baie tip bikini, cu un sutien balconette cu cupe cu burete si slip ajustabil.

Citește și:

Gama SANTIAGO propune modele timeless, in culori clasice, rosu si bleumarin. Cu accesorii grafice si decoratiuni aurii, Santiago este cea mai stylish tema a colectiei LISCA.
Buline jucause si nazdravane in combinatie cu volanase si pliuri, toate se regasesc in gama PARTY. Sutienul are un efect push up si un slip cu talie joasa, innodat in lateral.
Seria PAPAYA propune costume de baie cu motive si print-uri exotice, in nuante de verde, portocaliu si galben. Nu lipsesc modelele dintr-o singura piesa si sutienele cu un efect de push up cu adevarat wow.

SAINT TROPEZ este cea mai viu colorata gama a colectiei LISCA 2014, fiind un adevarat curcubeu. Seria propune o diversitate de modele, de la sutiene balconette cu cupe cu burete la varianta triunghi sau bandeau. SAINT TROPEZ incurajeaza conceptul de mix & match, combinatii de sutien si slip cu motive diferite.

Gama MUMBAI pune accentul pe modele in degrade, in nuante de mov, gri si alb. Sutienele balconette cu cupe cu burete asigura un efect de push up, iar bretele atipice ofera un aer jucaus.
Motivele florale in nuante de mov si albastru, pe fundal pastelat definesc seria MALIBU, in timp ce gama LIMA propune imprimeuri florale minimaliste, in mix-uri cromatice de alb cu bleumarin. Ambele game sunt formate atât din costume de baie dintr-o singura piesa, cât si din doua piese.

Produsele LISCA se gasesc in România exclusiv in reteaua de magazine SOFIAMAN.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
20 Iunie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.