Setari Cookie-uri

De ce a murit, de fapt, Lisa Marie Presley? Medicii legiști au publicat raportul oficial

Lisa Marie Presley a murit subit, la începutul acestui an. Inițial, s-a crezut că fiica lui Elvis Presley a murit în urma unui infarct cauzat de consumul de droguri, însă adevărul este cu totul altul. De ce a murit, de fapt, Lisa Marie Presley?

Lisa Marie Presley a murit în luna ianuarie a acestui an, la vârsta de 54 de ani. Inițial, s-a crezut că fiica regretatului Elvis Presley a murit în urma unui infarct, cauzat de consumul de droguri. La mai bine de 6 luni de la deces, medicii legiști au publicat raportul oficial și au dezvăluit care este cauza morții lui Lisa Marie Presley.

Se pare că vedeta a murit în urma unor complicații cauzate de ocluzia intestinului subțire.Această afecțiune apare când intestinul subțire are un blocaj, uneori ca urmare a cancerului de colon, a medicamentelor sau aderențelor care se formează în urma intervențiilor chirurgicale suferite. În cazul vedetei, raportul medical a arătat că aderențele au fost cauzate de o intervenție chirurgicală bariatrică pe care a suferit-o acum mai mulți ani de zile.

Citește și:

Mai mult, în raportul semnat de medicii legiști nu se arată prezența drogurilor în sânge. Totuși, TMZ scrie că ar putea exista încă rezultate toxicologice care nu au fost publicate până în prezent.

Lisa Marie Presley a murit în urma unui infarct

Pe 12 ianuarie, Lisa Marie Presley a murit în urma unui infarct, la doar două zile după participarea la Globurile de Aur. Vedeta a slăbit aproimativ 50 de kilograme în lunile de dinaintea deceului. Anul trecut, ea s-a supus și unei operații estetice, potrivit unei surse apropiate a familiei.

Vizionare placuta


Kudika
14 Iulie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.