Setari Cookie-uri

EMIRATUL RAS AL KHAIMAH SE ALĂTURĂ CELOR MAI BUNE DESTINAȚII PENTRU NUNȚI DATORITĂ UȘURINȚEI ÎN ÎNCHEIEREA CĂSĂTORIILOR CIVILE

Noul program de certificare pentru organizatori de nunți face mai rapid și mai ușor ca niciodată procesul de organizare a căsătoriilor civile în Ras Al Khaimah.

Emiratul Ras Al Khaimah, situat la doar 45 de minute nord de Aeroportul Internațional Dubai, va ocupa curând prima poziție în lista destinațiilor populare pentru nunți la nivel global, alături de Seychelles, Thailanda și Cipru, oferind cuplurilor din întreaga lume oportunitatea de a se căsători printr-o ceremonie civilă. Ras Al Khaimah este dintre cele mai diverse și frumoase destinații din regiune. Natura diversă de aici reprezintă cadrul perfect pentru romantism și promisiunea unei călătorii minunate împreună.

Un paradis pentru cupluri – Nunta DIY (Do-It-Yourself)

Pentru cuplurile care doresc să își organizează ziua specială fără asistența unui organizator de nunți certificat, procesul este la fel de rapid și simplu. Un portal online dedicat, accesibil prin intermediul site-ului Guvernului Ras Al Khaimah (https://www.rak.ae/wps/portal), prezintă o interfață ușor de utilizat, unde aplicanții trebuie doar să trimită documentele relevante și apoi aștepta să primească notificări prin e-mail odată ce documentele sunt aprobate. Cuplul poate, de asemenea, să aleagă să oficializeze căsătoria într-una dintre locațiile unice din Emirat. Cuplurile pot consulta această resursă prietenoasă, sub formă de GHID VIDEO.

Citește și:

"Emiratul Ras Al Khaimah este cunoscut pentru peisajele sale naturale impresionante și ospitalitatea de clasă mondială, ceea ce-l face alegerea ideală pentru o nuntă cu adevărat specială. Fiind una dintre destinațiile cele mai inovatoare din lume și un pionier în regiune, introducerea noului nostru Program de Certificare a Organizatorilor de Nunți subliniază angajamentul Autorității de a crește turismul în Emirat și de a diversifica experiențele disponibile. Prin crearea unui proces simplificat care să servească atât organizatorii de nunți, cât și cuplurile, suntem încrezători că Ras Al Khaimah va deveni o destinație principală pentru nunți, unde cuplurile își pot planifica nunta cu o ușurință absolută," a declarat Raki Phillips, CEO al Autorității pentru Dezvoltarea Turismului din Ras Al Khaimah.

Citește și:

Cadrul perfect pentru nunți

Cu un număr de 50 de proprietăți și peste 8.000 de camere și apartamente în hoteluri de clasă mondială și resorturi de lux amplasate pe plajă și în deșert, Ras Al Khaimah oferă o gamă diversificată de locații pentru nunți, potrivite pentru fiecare buget și viziune. Având ca target dublarea infrastructurii, Ras Al Khaimah se pregătește să primească în următorii ani branduri globale de ospitalitate precum Anantara, Wynn, Nobu, Sofitel, Nikki Beach și JW Marriott. Aflat ideal între Est și Vest, la doar câteva ore de zbor de Europa, Asia și Africa, Ras Al Khaimah este ușor accesibil prin zboruri directe sau indirecte pe distanțe scurte.

Emiratul se mândrește și cu o serie de locații unice care oferă cadre impresionante pentru nunți și evenimente personalizate.

Citește și:

Al Jazeera Al Hamra - ultimul oraș de coastă rămas după plecarea căutătorilor de perle și a navigatorilor și Fortul Dhayah - singurul fort situat la înalțime care mai există în Emiratele Arabe Unite - oferă cuplurilor o oportunitate unică de a-și ține ceremonia în locuri aflate pe lista provizorie a siturilor de patrimoniu global UNESCO. Pentru mirii mai aventurieri, Debarcaderul de Observare Jebel Jais, situat la 1.250 de metri deasupra nivelului mării, cu priveliști uluitoare asupra Munților Hajar și Golfului Arabiei, este locația perfectă pentru o ceremonie de neuitat.

Cu o istorie bogată, dar cu o privire orientată către viitor, Ras Al Khaimah are ceva pentru fiecare, de la cuplurile care își pun bocancii de drumeție și se aventura prin mangrove cu caiacul, străbat canioane adânci cu tiroliana, campează sub stele și practică sporturi acvatice, până la cei care doresc să exploreze piețele locale și să aprofundeze cultura bogată într-una dintre atracțiile unice precum Ferma de Perle Suwaidi, singura de acest fel din Emiratele Arabe Unite. Fie că este vorba despre o abordare relaxată sau despre aventură plină de adrenalină, Ras Al Khaimah invită cuplurilor să își petreacă luna de miere explorând deșertul întins, munții pitorești, plajele însorite și districtele metropolitane aglomerate.

Citește și:

    Având în vedere creșterea 330% a veniturilor generate de nunți, înregistrate între ianuarie și octombrie 2023 în comparație cu aceeași perioadă a anului precedent, RAKTDA (Autoritatea pentru Dezvoltarea Turismului din Ras Al Khaimah) marchează progrese semnificative în impunerea Emiratului ca destinație de nuntă unică și atrăgătoare. Autoritatea a introdus recent și o serie de pachete cu stimulente pentru organizatorii de nunți, menite să îmbunătățească demersul lor în fiecare etapă - de la renunțarea la taxa de închiriere până la servicii gratuite la hoteluri.

    Vizionare placuta


    Kudika
    5 Decembrie 2023
    Echipa Kudika
    Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

    Ti-a placut acest articol?

    Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.