Setari Cookie-uri

9 seriale noi care se vor lansa in septembrie

Iata care sunt cele mai asteptate seriale noi cu premiera in toamna 2016!

Anul acesta foarte multe televiziuni au lansat seriale noi, dar luna septembrie ramane in continuare perioada in care toata lumea lupta pentru suprematie. In prima saptamana din septembrie sezonul 2016-2017 va incepe in forta prin lansare de seriale noi sau continuari ale unora deja consacrate. Pentru a va ajuta sa decideti la ce sa va uitati aveti in continuare un ghid al celor pe care nu trebuie sa le scapati de vedere, noi serii promitatoare si data la care acestea incep.

Cele mai interesante seriale noi care au premiera in toamna 2016

Seriale noi: Atlanta

Acest serial a intrat in vizorul producatorilor inca din 2013 si este foarte bine ca Donald Glover, actorul principal, si-a luat timpul necesar pentru a citi scenariul, deoarece este probabil cea mai b una comedie a acestui sezon. Pentru acest serial el s-a implicat in mai multe roluri: actor, scenarist, producator, regizor si chiar producator muzical. El are rolul unui manager de rap cu un var foarte talentat pe care il ajuta sa se ridice in cariera. Serialul este plin de elemente interesante cum ar fi abordarea sensibila a problemei apartenentei la o anumita rasa abordata in mod subtil cu mult umor. Atlanta are premiera pe data de 6 septembrie cu doua episoade odata.

Citește și:

Seriale noi: Mary + Jane

Pe 5 septembrie a fost lansat serialul Mary + Jane, o comedie ce urmareste viata a doua femei tinere, traficante de marijuana in Los Angeles. Povestea este asemanatoare cu cea din Broad City si High Maintenance, dar s-ar putea sa nu fie chiar la fel de bine realizata, insa merita sa-i acordati o sansa numai pentru ca este produsa de Snoop Dogg.

Seriale noi: Better Things

Pamela Adlon (Louie) si-a asumat rolul de producator, actrita, scenarist si regizor al serialului Better Things, un fel de autobiografie care prezinta viata lui Sam ca mama singura care mai si munceste. Scenariul in sine nu este cel mai original, dar modul de prezentare face ca acesta sa iasa in evidenta. Acesta isi va face intrarea pe data de 8 septembrie.

Seriale noi: Son of Zorn

Din colaborarea lui Phil Lord cu Christopher Miller ca producatori executivi iese intotdeauna ceva bun asa ca dupa data de 11 septembrie puteti vedea Son of Zorn, cea mai ciudata comedie din ultima vreme. In acest serial, Jason Sudeikis da voce unui personaj animat din suburbii, care vine de fapt din Zephuria si care nu intelege exact normele de convietuire din California. In plus acesta incearca sa se impace cu fosta lui sotie, care acum are deja pe altcineva si fiul sau adolescent. Son of Zorn pare foarte prostesc, dar trateaza probleme delicate ale societatii contemporane si are potential sa devina unul dintre cele mai bune seriale dupa lansarea oficiala a episodului pilot de pe 11 septembrie.

Citește și:

Seriale noi: High Maintenance

Vineri, 16 septembrie, HBO va lansa High Maintenance, un serial cu un prim sezon de 6 episoade despre viata unui dealer de marijuana. Ceea ce face acest serial atat de interesant este ca pune accent pe intamplarile si trairile celor care comercializeaza droguri nu prezinta aleatoriu povestea de viata a dependentilor.

Seriale noi: The good place

The good place merita vazut pentru ca Mike Schur a scris coloana sonora si Kristen Bell joaca un rol care o prinde de minune. In acest serial este vorba despre viata de apoi si de aceea, in functie de cum percepe fiecare aceasta existenta este posibil sa va placa sau nu, pentru ca legaturile cu viata spirituala clasica sunt destul de vagi. Se creeaza aici o serie de credinte diferite, care de fapt toate duc catre acest "loc mai bun", adica acolo unde oamenii ajung daca in urma unor calcule matematice au facut destule fapte bune. Este mult mai amuzant decat pare la prima vedere si asta din cauza faptului ca Eleonor (Kristen Bell) ajunge in acest loc printr-o eroare de calcul si asta poate vedea telespectatorul prin flashback-uri din viata ei pe Pamant si prin faptul ca prezenta ei in comunitatea respectiva incepe sa schimbe atitudini. Puteti vedea primul episod incepand cu data de 22 septembrie.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
6 Septembrie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.