Setari Cookie-uri

Andreea Bălan și Victor Cornea s-au mutat împreună! Artista și iubitul cu 9 ani mai tânăr, mai fericiți ca niciodată!

Andreea Bălan și Victor Cornea au trecut la următorul nivel al relației lor. Astfel, tenismenul s-a mutat în vila Andreei și și-a asumat rolul de bărbat în casă.

Andreea Bălan și noul ei iubit, Victor Cornea, au luat o decizie importantă în ceea ce privește relația lor și au făcut un pas major împreună. Cei doi, care formează un cuplu de numai câteva luni, au decis să se mute împreună, demonstrând astfel că sunt hotărâți să-și construiască un viitor solid unul alături de celălalt. Informația a fost confirmată în exclusivitate pentru CANCAN.RO de către Victor Cornea

Cei doi îndrăgostiți au ales să locuiască în casa de un milion de euro a cântăreței, situată într-o zonă bună a Capitalei.

"Da, vă mulțumesc mult pentru dreptul la opinie. Sunt convins că pozele și faptele vorbesc de la sine și am încredere că totul este și va fi foarte bine.", a declarat tenismenul, pentru sursa citată mai sus.

Citește și:

Relația lor a început pe Instagram, și, după câteva discuții, s-au hotărât să se întâlnească. Se pare că întâlnirea a fost un moment mafic pentru amândoi, și au hotărât să ofere o șansă iubirii. Astfel, idila lor s-a dezvoltat rapid într-o frumoasă poveste de dragoste.

Săptămâna trecută, CANCAN.RO a dezvăluit un alt aspect interesant al vieții lui Victor Cornea. Se pare că acesta are un fiu în vârstă de 10 ani și pe care l-a păstrat departe de lumina reflectoarelor în toți acești ani.

„Am o relație foarte bună cu el, cu copilul meu, Luca, dar și cu mama lui, Irina, o fată pe care am cunoscut-o cu ceva vreme în urmă, pe când eram mult mai tânăr. Irina este bucureșteancă și am trăit cândva o poveste frumoasă de dragoste.

Citește și:

Luca are 10 ani, este clasa a V-a și stă cu mama lui în București și ales să joace fotbal. Nu a vrut să joace tenis de câmp, după modelul meu. Nu l-am constrâns, ba chiar l-am ajutat să se înscrie la Dinamo, la o grupă de copii, un club la care de altfel activez și eu. Vă asigur că mă înțeleg foarte bine cu băiatul meu, nici vorbă de a-mi uita de îndatoririle ce-mi revin”, a declarat Victor Cornea, pentru sursa citată mai sus.

Vizionare placuta


Kudika
17 Octombrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.