Setari Cookie-uri

Idei de cadouri pentru iubitorii de cafea

Umbla vorba ca “oamenii fericiti citesc si beau cafea”. Cel putin asa sustine Agnes Martin-Lugand in cartea al carui nume motivational este o idee de cadou inspirata pentru toti cei care privesc viata altfel dupa prima gura de cafea.

Cafeaua mi-a devenit cea mai buna prietena abia in urma cu trei ani. Nu ca nu mi-ar fi placut pana atunci, insa ma agita mult prea tare ca sa pot duce la bun sfarsit o ceasca, oricat de mica ar fi fost ea. Cu timpul am invatat sa ma/o controlez, pastrand un pahar cu apa langa cana de cafea, din care beam la fiecare doua-trei guri de cafea pe care le luam. Chiar asa si este recomandat sa savuram aceasta “licoare” magica.

Ei bine, cafeaua chiar face minuni! Sunt sigura ca ti-ai dat si tu seama de asta sau cel putin ai aflat de la un prieten sau o prietena cu care reusesti sa te intelegi abia dupa prima gura de cafea.

Si pentru ca ne aflam in luna cadourilor, m-am gandit sa vin in ajutorul tau cu cateva idei de suprize pe care le poti face acestor prieteni “dependenti” de cafea.

Primele pe lista sunt, bineinteles, canile. Magazinele online ne pun la dispozitie modele care mai de care mai haioase si mai atractive, atat pentru canile normale, cat si pentru cele care pastreaza cafeaua cat mai mult timp calda. Stiu, cand sunt prea multe misto, iti este greu sa te rezumi la o alegere, dar intotdeauna e bine sa ai ce compara. Combina cana cu o lingurita speciala.

Citește și:

Cadouri pentru iubitorii de cafea

Ceasca si farfurie: 72,13 lei; Lingurita: 69,96 lei; Vas lapte: 120,40 lei

Gasesti cani atat pentru prietenii tineri si pusi pe distractie, cat si pentru cei mai seriosi, care privesc viata cu maturitate. Nu ar strica, totusi, sa faci cadou o cana cu mesaj sau desen haios acelui prieten mereu morocanos. S-ar putea astfel sa aiba in fiecare zi un motiv sa zambeasca.

O rasnita manuala, un vas pentru servirea cafelei, o cafetiera si o cutie dragalasa in care sa se pastreze mai bine cafeaua sunt si ele cadouri care o sa bucure orice iubitor de cafea si o sa il faca sa se simta implinit. Punem pariu ca au in bucatarie un raft intreg cu sortimente de cafea si tot felul de recipiente.

Cadouri pentru iubitorii de cafea

Cutie: 44 lei; Cafetiera: 157 lei; Rasnita manuala: 240 lei

Si pentru ca cel mai bine se savureaza o cafea in compania unui prieten sau citind o carte, recomand si doua scrieri care o sa capteze atentia.

Citește și:

Cadouri de Craciun

Carte: 35 lei; Carte: 79,90 lei; Cana termos: 59,90 lei; Cana: 65 lei

Si ceva de retinut: "Cafeaua este aur pentru omul de rand si, ca si aurul, aduce fiecarei persoane sentimentul de bogatie si de noblete." (Seicul Abd-al-Kadir)

Sursa Foto Front Page: pexels.com

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.