Setari Cookie-uri

M-a parasit pentru alta…

Ea ii din Oradea...

Postat pe 28 Octombrie 2008 20:44
Intr-adevar, ai cam sfasiat ceva cu povestioara ta...ai expus situatia cum nu se putea mai detaliat. Si cu siguranta esti un baiat bun, insa si fetele o mai au razna...mai ales cand se maturizeaza putin si vad cat de bine prieste o plimbare cu masina pe faleza ori un rasfat in mall. Dar toate sunt trecatoare iar iubirea nu o gasesti in portofelul unuia dispus sa il deschida pentru orice domnisoara zambareata. Alta optiune nu ai, decat sa fii tare, sa iti vezi de viata ta, sa muncesti serios cand va veni vremea incat sa nu te rusinezi cu statutul dobandit. In cazul in care revine, nu rezolvi lucrurile primind-o cu bratele deschise. Te-a facut bucatele, deci nu te merita. Ai toata viata inainte
lorelay_me
Postat pe 28 Octombrie 2008 20:56
Povestea mea probabil este probabil aceeasi ca a multora care au pornit intr-o relatie cu sufletul deschis si cu dorinta de a realiza o familie. Stiu ca suna ciudat la varsta mea notiunea de familie proprie dar asta imi doream de la fosta relatie. Pentru visul asta am luptat 4 ani de zile si am dat la o parte multe alte vise cu speranta ca in viitor le voi aseza pe toate. Nu a fost asa. Chiar deloc. Visul meu s-a terminat brusc si s-a transmormat intr-un cosmar teribil.

Intr-o dimineata m-am trezit langa un strain. Omul cu care am impartit si bune si rele se purta cu mine de parca eram un nimeni. Locuiam impreuna. L-am lasat cateva zile crezand ca are alte probleme si nu vrea sa vorbeasca. Cand l-am abordat si l-am intrebat de noua lui asistenta personala am primit primele cuvinte care au declansat sfarsitul ” Nu te intereseaza , nu am de ce sa-ti spun tie nimic”.

M-a anuntat ca ne despartim. Luase aceasta hotarare si nimic nu-l putea face sa-si schimbe parerea. M-a chinuit enorm faptul ca ma ignora si cu cat suferinta mea crestea cu atat mai mult si dispretul lui fata de mine. Am continuat 2 saptamani in aceeasi casa pentru ca asteptam o nunta, a surorii lui. In alea 2 saptamani am plans si am suferit ca un caine. Il vedeam cum pleaca, intrebam unde se duce , nu primeam raspuns. Pleca seara aranajt venea noaptea tarziu…

Am fost slaba. Trebuia in momentul ala sa ies pe usa cu tot ce aveam… Dar NU. Am stat ca proasta am suferit am bocit. A venit nunta care a insemnat si ultima mea zi in casa aia. Eram in taxi si simteam lacrimile cum cadeau.

Dupa un scandal monstru in care am plans si el urla si ma injura am plecat. Am fost martora unor discutii in care el isi batea joc de suferinta mea cu alte persoane, si se antrena sa ma dea afara cat mai repede. Ma uitam ascultam … un monstru. Omul pe care l-am iubit din tot sufletul ajunsese un monstru care ma dispretuia…

La nici o saptamana aflu ca e deja cu altcineva. Alta lovitura. Alte nopti plangand si suferind. Am fost sa iau ceva de la el de acasa si in spatele lui trona domnisoara imbracata sumar. Am simtit ca mor. Am iesit in strada si habar nu aveam pe unde mergeam, ce faceam.

Am ajuns acasa. Toata noaptea am simtit ca-mi arde pieptul de durere. A doua zi la treaba am lesinat. M-am trezit in spital cu perfuzii. Chinurile prin care am trecut si-au spus cuvantul. Cand am deschis ochii ma mangaia pe cap o doctorita. Se uita bland la mine si imi repeta ca va fi bine. Am simtit cum mi se duce pamantul de sub picioare de rusine, de tristete. M-a luat tata acasa. Ma doare sa-i vad suferind din cauza mea si a slabiciunii mele. Mi s-a rupt sufletul vazand-o pe sora mea plangand langa mine si rugandu-ma sa mananc si sa ma fac bine. Am luptat si m-am pus oarecum pe picioare.

Din prostie l-am mai cautat. Fiind mereu vag in explicatii ca e sau nu e cu alta ajunsesem sa cred ca m-am inselat eu in ziua aia, si nu e nimeni in viata lui. Ieri, de ziua mea am fost la el. Am plecat cu speranta in suflet ca va fi bine. Nu a fost. In casa in care imi pusesem toate visele si sperantele tronau lucrurile ei. Ea nu era acasa. Intr-un acces de nervi si disperare i-am spart cutia cu cercei. Atunci el s-a napustit peste mine sa ma loveasca. Si m-a lovit. Spre rusinea mea palmele care la inceput m-au mangaiat acum ma loveau. Am plecat si de data asta pentru ultima oara am privit spre el si toata iubirea mea s-a transformat intr-o ura imensa.

A dat iubirea mea din 4 ani si increderea pe una care intr-o saptamana ii era in pat. Eu am respectat relatia noastra si in timpul ei si dupa . Tot ce am vazut la acest om mi-a lasat un gust amar. Cu timpul sper ca totul sa se duca si sa se indulceasca…


Postat pe 9 Noiembrie 2008 22:47
draga libertat, imi pare rau ca ai trecut prin asta
poate e mai bine ca ai descoperit acum, decat peste 10 ani, cand mai aveati si vreo 2 copii, doamne fereste....tot raul spre bine!
stiu ca acum probabil ca nu vezi partea buna a lucrurilor, e prea greu, totul ti se pare gri, nu ai raspunsuri la multe intrebari chinuitoare, nici eu nu am, din pacate.
ai grija ded tine, fii mai egoista!
pupici dulci!
daca vrei, da-mi un mesaj, si mai discutam, daca pot sa te ajut!
ina84
Postat pe 11 Noiembrie 2008 09:11
pentru simpatik: hm...de ce oare barbatii (oare?) isi dau seama abia dupa ce pierd o femeie ca ...de fapt o doresc? si de ce nu fac mai multe eforturi cand sunt cu ea ?asteapta ca ea sa ia decizia sa plece si apoi ei alearga dupa ea ??eu zic sa te analizezi mai bine ,si sa vezi unde ai gresit ,ca nu a stat degeaba atata timp cu tine, e ceva ce nu i-a convenit,de-a lungul vremii,ti-a zis si tu ai ignorat- si in fine...daca o iubesti asa de ce nu te-ai insurat cu ea ?nu inteleg cuplurile care stau ani de zile impreuna ...ca prieteni!pai normal ca intervine plictiseala si dorinta de schimbare....de persoana daca nu schimbi etapa din viata cu persoana cu care esti de ani de zile
lief
Postat pe 11 Noiembrie 2008 22:34
pt libertat: nu cred din pacate ca e reala povestea asta !adica dupa 4 ani ,in care toate bune si frumoase el e brusc cu alta dupa ce te da afara din casa,apoi ea se muta la el dupa o saptamana,apoi vine ziua ta si te duci la el si el te bate ?? prea e cusuta cu ata alba...
lief
Postat pe 11 Noiembrie 2008 22:36
Hello girls..www.hainutecool.blogspot.com...am mai postat hainute..sunt funny si preturi foarte acesibile..va astept.pups
_madalina_alexandra_
Postat pe 18 Noiembrie 2008 23:31
De la: Puffilici, la data 2008-01-22 20:37:51Doamne...te inteleg perfect...Nu le pasa , crede`ma , nu incerca sa mai cauti raspunsuri la intrebari retorice!!! Nu mai astepta nimic de la el , sterge`i nr de tel , id`ul dp mess , scoate`l complet din viata ta. A fost o vreme cand si plansul meu de copil nu a fost luat in seama , desi era din toata inima. Astia sunt niste insensibili care isi vor primi rasplata. Iar aceste femei care se baga in relatiile altora niste nenorocite!!! Fa tot posibilul sa nu te mai gandesti la el , sa il indepartezi pur si simplu din trecutul tau , singura razbunare e sa fii tu fericita in final , nu merita sa ii demonstrezi nimic! Imi pare rau prin ce treci...multa bafta , vei depasi perioada asta urata , trebuie sa fii puternica!

uff trist dar foarte adevarat...:( am auzit cadva o vorba mare la inceput m-a deprimat ulterior ....asta e ..realitatea " o femeie oricat de frumoasa ar fii, exista mereu un barbat care s-a plictisit de ea.."
Aesma_Daeva
Postat pe 19 Noiembrie 2008 16:17
De la: lief, la data 2008-02-25 15:30:47"la cat de mult il iubesc sa imi zica ca are pe alta..." butterfly, si daca iti zice ca te paraseste,fara sa aibe pe alta, ai suferi mai putin ?


eu as suferi mai putin ..as fi ocupata cu altele : sa ma-ntreb de ce , ce -am gresit , cine-a gresit , ce s-a intamplat

si daca m-ar parasi ptr alta asta ar insemna ca o bucata (mai mare sau mica) din relatia noastra a fost minciuna si asta alta durere...
CMBSTPMN
Postat pe 19 Noiembrie 2008 16:37
Am avut rabdare si am citit toate postarile pe topicul asta. Chiar asa???? Stiu ca se spune ca dragostea inseamna umilinta, dar ce au facut unele dintre voi depaseste acest termen... este deja dezumanizare. Chiar trebuie sa renuntati si la ultimul gram de mandrie??? Eu sunt de parere ca tot ce conteaza este sa ramai OM, asa ca nu va mai "vindeti" atat de ieftin.
O sa-mi spuneti ca nu inteleg ce-i durerea... ei bine: o cunosc! Umilindu-va nu faceti decat sa amplificati durerea din suflet.
E adevarat ca unii barbati sunt mult prea imaturi ca sa termine o relatie in termeni amiabili, dar dati voi dovada de maturitate.
Respectati-va singure, daca vreti sa atrageti respect!
Si regenerati-va... mereu alta: mai buna, mai frumoasa, mai tandra si mai mandra! Nu va lasati "consumate"

Postat pe 19 Noiembrie 2008 16:54
Fii tare.Tot raul spre bine.daca scriu povestea mea o sa fac multi cititori sa planga.Tocmai m-a parasit cu un copil de 10 luni in brate si dupa 10 ani petrecuti impreuna.Credeam CA SUNT TOTUL PT EL DAR NU E ASA.Nu are rost sa suferi pt cineva care nu te merita si nu te respecta mai ales dupa ce i-am daruit un copil.eu m-am trezit singura dar nu ma tem.DUMNEZEU E MARE!CURAJ!O sa gasesti pe cineva sa te merite cu adevarat!
mirelasf
Postat pe 21 Noiembrie 2008 18:51
"si daca m-ar parasi ptr alta asta ar insemna ca o bucata (mai mare sau mica) din relatia noastra a fost minciuna si asta alta durere..." nu neaparat,poate ca in timp omul si-a dat seama ca doreste altceva,a gasit anume ce-si dorea in alta parte,nu e nimeni de vina- Si in cazul asta de ce nu poti sa te ocupi ca sa nu stai sa te gandesti ce si cum ,si de ce...? pai si daca nu te mai cauta si te paraseste pur si simplu,tie nu-ti trece prin cap ca va gasi pe alta,ca doar nu se calugareste ?eu mi-as pune mai multe intrebari daca ma paraseste sa fie singur ,decat cu alta
lief
Postat pe 23 Noiembrie 2008 12:10
De la: mirelasf, la data 2008-11-21 18:51:03Fii tare.Tot raul spre bine.daca scriu povestea mea o sa fac multi cititori sa planga.Tocmai m-a parasit cu un copil de 10 luni in brate si dupa 10 ani petrecuti impreuna.Credeam CA SUNT TOTUL PT EL DAR NU E ASA.Nu are rost sa suferi pt cineva care nu te merita si nu te respecta mai ales dupa ce i-am daruit un copil.eu m-am trezit singura dar nu ma tem.DUMNEZEU E MARE!CURAJ!O sa gasesti pe cineva sa te merite cu adevarat!

pey cum bine zicea cineva odata "barbati este porci"
yumy
Postat pe 23 Noiembrie 2008 12:19
fetelor...trebuie sa acceptam realitatea Sunt prea multe femei si prea putini barbati...rar sa gasesti pe cel potrivit..dar trebuie sa asteptam,sa suferim,ca sa pretuim adevarata iubire..
qazwsx2177
Postat pe 8 Decembrie 2008 11:01
se mai intampla. gasesti tu pe altu ..
morticia_adams
Postat pe 28 Decembrie 2008 23:40
Trebuie sa mergi inainte fara sa te uiti inapoi...altfel nu ai cum sa continui...stai linistita,viata se continua si ai un viitor numai al tau...vei gasi pe cnv care sa stie sa te aprecieze cu adevarat :)
liza24_84
Postat pe 28 Decembrie 2008 23:44
Un an nou fericit! Si toate dorintele frumoase, sa se implineasca!
Cassey_Tarot
Postat pe 30 Decembrie 2008 12:23
Prin ceva asemanator trec si eu, am trait o poveste de dragoste minunata dar care s-a sfarsit incredibil de repede.S-a mutata la mine dupa 5 luni de cand ne-am cunoscut, la inceput aveam oarece retineri, nu vroiam sa sufar si incercam sa nu ma implic prea tare , dar el a reusit sa ma faca sa uit de orice teama pe care o aveam , se purta minunat cu mine eram centrul universului pt el, ne-am apucat sa renovam casa in care locuiesc , vb de casatorie de copii, era in stare sa-mi dea luna dupa cer daca ar fi putut, singurul lucru care umbrea fericirea noastra era parintii lui care nu m-au vrut ( nu am reusit sa aflu de ce), toate bune pana cand a venit acasa si mi-a zis ca se muta la ai lui , la inceput a zis este pt binele nostru ( urmeaza sa primeasca un apartament , care daca statea cu mine ai lui nu vroiau sa i-l mai dea).Am continuat relatia cam o luna dupa ce s-a mutat, el le-a zis ca s-a despartit de mine si astfel ne vedeam fara ca ai lui sa stie.Acum 2 saptamani mi-a zis ca relatia noastra nu are rost , ca s-a gandit mai bine si alaturi de mine nu o sa aiba decat de suferit ca ai lui nu o sa ma accepte niciodata, dupa 2 zile am aflat ca are pe alticineva, o noua colega de munca, l-am sunat si l-am intrebat daca este adevarat si mi-a confirmat ca asa e, nu-mi venea sa cred ..nu mai era acelai om, mi-a zis ca nu ma iubeste suficient de mult ca sa poata continua relatia noastra , ca vrea cu orice pret sa-si vada de viata lui fara mine...Toti prieteni imi spun ca nu merita sa sufar pt el dar este atat de greu..simnt ca inebunesc , aseara in noaptea de anul nou imi venea s-o iau razna gandindu-m ca anul trecut eram impreuna si-mi jura dragoste eterna iar acum este cu altcineva...
clya
Postat pe 1 Ianuarie 2009 14:51
toti barbatii sunt la fel.le place sa vada ca suferi pt ei.au ego-ul mare.si atat.cu inima stau mai prost.
dana_mv
Postat pe 4 Ianuarie 2009 23:29
Nu merita sa suferi crede-ma !Daca te contacteaza inseamna ca are ceva ptr tine , dar e inuman sa-ti spuna tie cat de bine se simte .
Nu te jelui prietenilor comuni, dimpotriva , incearca sa nu stai singura , demonstreaza ca poti si fara el .
Chia rda ca va reveni , nu va fi bine ...crede-ma .Este un egoist , se poate simti bine fara sa-ti spuna tie acest lucru.Ar trebui sa se poarte astfel sa te ajute , sa treci peste , nicidecum sa-ti spuna cat ii este lui de bine .
Apuca-te de ceva , de o activitate, acre te va face sa actionezi si sa uiti .Iti stau la dispozitie, pe id:cosmeticsuper. www.cosmag.ro Te-am adaugat in lista , sper sa nu te superi....

Este un egoist , care se hraneste din nefericirea ta, crede-ma ...si am ceva ani, deci ....
cosmeticsuper
Postat pe 11 Ianuarie 2009 10:31
fetelor stati linistite ca vor regreta ei mai devreme sau mai tarziu....acum suferim noi dar mai incolo ei.exact cum a patit o prietena a fost parasita iar acum dupa 1 an o cauta ca si un disperat,ca si un catel.si eu sufar k ma parasit pt alta dar eu cred ca am si o parte din vina.....am fost 6 ani impreuna,ne iubeam foarte mult.imi zicea ca vrea sa fiu sotia lui si mama copiilor lui.probabil va intrebati dc zic ca am o parte din vina....deoarece am uitat sa fiu femeie,m-am ingrasat in urma cu 2 ani si nu faceam nimic ca sa slabesc,ma imbracam mai mult in spor deoarece asa ma simteam mai bine si mai lejer eu care inainte aveam un corp de invidiat si mereu eram preocupata de cum arat.asa e desi multe fete nu recunosc dar cand au o relatie serioasa uita de ele zicand ca ei ne iubesc asa cum suntem,nu e deloc asa desi ei ne zic asta.sa revin....el a fost primul pentru mine la fel si eu pentru el.nu stiu ce sa cred prietenele mele zic ca sa saturat deoarece vroia ceva nou sa se culce si cu alte femei.sunt asa de multe incat nici eu nu stiu ce sa mai cred.....el de 2 luni umbla cu cineva eu cred ca e persoana pentru care ma lasat desi el nu recunoaste si zice ca sa saturat de certuri si ca nu mai mergea relatia de ceva luni incoace si are dreptate dar totul parea ca sa rezolvat si ne era bine iar dupa o sapt ma parasit.am aflat k tipa e tare indragostita de el si el de ea.....imaginati-va cand am aflat cum m-am simtit.el vroia sa ramanem prieteni....si eu l-am intrebat daca mai tine la mine....mi-a rasp k da....si l-am intrebat daca ii face bine k ne vedem la care el mi-a rasp ca i face place iar eu m-am rastit din nou la el spunandu-i k altceva l-am intrebat....iar atunci mi-a zis ca nu ii face bine sa ne vedem dar ii face placere,inainte sa plece zice catre mine..ne traim amadoi viata,umbla cu diferiti si peste cativa ani ne intalnim si ne casatorim,m-am tot gandim la asta si mi-am adus aminte k odata in gluma mi-a mai zis asta de fapt chiar in vara asta dar eu am luat-o ca si pe o gluma.de curand am aflat ca el il intreaba de mine pe un prieten comun cu care culmea lucrez impreuna iar el ii zice tot ce fac, ce am facut de sarbatori, ca am iesit in club ceea ce eu nu faceam cand eram cu el.poate am facut o prostie dar cand am aflat astea l-am sunat si iam zis sa nu se mai intereseze de mine sa ma lase in pace asa cum l-am lasat si eu pe el si sa isi vada de prietena lui,i-am zis ca mie scarba de el ca nu vreau sa il vad.am vrut sa ma descarc si sa il fac sa creada ca il urasc si ca imi e indiferent ca nu mai tin la el.nu pot sa inteleg cum dupa 6 ani el a putut sa se indragosteasca de alta desi umbla numai de 2 luni cu ea.imi e atat de greu....cateodata ma simt asa de puternica dar alteori cedez si iar ma apuca plansul,melancoliile.
dyana21
Postat pe 18 Ianuarie 2009 19:09
sunt barbati ca nu stiu niciodata ce vor si oricat de mjult le ai oferi o fac pt orgoliul lor..nu meita sa suferi..mai ales pt aceasta persoana ..nu te am meritat
ELENAYY2004
Postat pe 10 Februarie 2009 10:34
foarte bine a facut....sa-l felicitam...prin asta poate mai invata si alte femei ca nimic nu este vesnic....si ca nu totul le poate apartine(ca sunt multe care sunt convinse de acest lucru)...
silviu_m74
Postat pe 18 Februarie 2009 18:12
Sa va spun povestea mea? Este similara cu a voastra, doar ca eu am o fetita de 1 an si o luna, si sunt si casatorita cu el...M-a parasit...a nu...m-a dat afara de fapt cu fetita mea in plina iarna asta dupa ce am gasit un mesaj de dragoste trimis catre bona fetitei...Cu cine m-a inselat? Nu l-am prins dar el mi-a recunoscut ca de fapt a fost cu altcineva, si i-a trimis din greseala ei mesajul..asta cred eu ca a facut-o pentru ca sa o acopere pe ea....E o poveste foarte lunga si urata, cert este ca ne-am iubit foarte mult, eu am plecat din alt oras dupa el, dupa studii in afara tarii, m-am mutat intr-o comuna, am crescut total diferit si provenim din familii si medii opuse, dar astea toate nu au contat pentru ca il iubeam foarte mult...sa va mai spun ca am si probleme foarte mari de sanatate din cauza stresului (avem o firma de publicitate impreuna si am muncit chiar de cand copilasul meu avea o luna, si pe vremea aceea nu aveam pe nimeni sa ma ajute), asta nu mai conteaza nu? Totul a fost ok, foarte ok pana cand a luat-o el razna, asta acum 3 luni...Acum stau cu fetita mea la parintii mei, financiar nu imi fac probleme, penru ca ma descurc, dar cum ramane cu copilasul nostru...este corect vis-a-vis de ea...? Eu nu cred....
cva
Postat pe 5 Martie 2009 18:43
normal ca noi suntem de vina...atat stiti sa dati vina pe noi...
asa e, va plictisit de prea mult bine si na cautati altceva....
nu ma refer la tine ci la toti barbati. Nu e deloc asa...nu cautati alta doar pentru ca nu va mai ofera actuala ce aveti nevoie.Pur si simplu aveti in sange ideea de a inseala , dar nu ca voi. din experienta o spun ca daca el "s-a plictisit" , poti sa faci orice ca degeaba...nu mai merge.ii faci toate poftele , nu-l contrazici..degeaba...iar daca totusi vrei sa faci ca tine , pai gata cauta in alta parte...
Asta e punctul in care ajung toate relatiile... depinde de fiecare cum il depaseste...
marry_44
Postat pe 21 Martie 2009 12:35
De la: marry_44, la data 2009-03-21 12:35:26Pur si simplu aveti in sange ideea de a inseala


De a copula....nu de a insela.Partea a doua vine intrinsec. :)
VisareInVant
Postat pe 21 Martie 2009 12:52
draga mea nu sunt singura care iti zice ca te intekeg perfect... nu de mult,aprox o luna am aflat ca barbatul pt care mi-as fi dat si viata...m-a inselat.pur si simplu s-a afisat cu ea in public fara menajamente.eram impreuna de 3ani jumate.a fost primul meu barbat...primul in absolut orice.dar draga mea nu e ultimul...de asta sunt sigura.si ghice ce am facut eu?l-am iertat dupa o sapt de cosmar in care eram cik hotarata sa o termin definitiv cu el.bineinteles ca in tot timpul asta asteptam sa faca ceva,sa-i para rau...dupa o sapt cik ne-am impacat si vise si iluzii pe capul meu k o sa fie bn....ha ha...
dupa nici 2 sapt imi cere o pauza pe motiv ca ne certam prea des si ca nu-i plac reprosurile.ca dupa cateva zile sa-mi zica k de fapt are o relatie...cu d-nsoara bineinteles...ca sentimentele lui pt mn nu mai sunt atat de puternice si altele si mai grave si urate....sunt sigura ca intelegi perfect ce am simtit..m-am umilit si am plans ca niciodata implorandu-l sa mai dea o sansa relatiei...si el...NU SI NU.nu mancam,nu dormeam,plangeam si akum e fff greu...DAR SUMT CONVINSA CA DACA S-A INTAMPLAT AKUM S-A INTAMPLAT CU UN SCOP ANUME.SUNT CONVINSA CA MA ASTEAPTA CV MULT MAI BUN...SI II MULTUMESC LUI DUMNEZEU CA S-A INTAMPLAT AKUM SI NU MAI TARZIU....NU SUNTEM SINGURELE....E FFFFFFFFFFFFFFF GREU....DAR TE APRECIEZ PT PUTEREA DE CARACTER.NU-MI DAU SEAMA CUM UN OM POATE FI ATAT DE FALS SI DE IPOCRIT...MA BUCUR CA AM SCAPAT DE EL....IL IUBESC ENORM SI PROBABIL O SA-L IUBESC CV TIMP DE AKUM INCOLO DAR E MULT MAI BN ASA......ASA CA MULTUMESTE LUI DUMNEZEU CA S-A INTAMPLAT ASA SI GANDESTE-TE CA TE ASTEAPTA CV MULT MAI MULT.CE NU TE OMOARA TE FACE MAI PUTERNIC!!!
claudya2u
Postat pe 21 Martie 2009 22:03
De la: , la data 2008-11-09 22:47:34Povestea mea probabil este probabil aceeasi ca a multora care au pornit intr-o relatie cu sufletul deschis si cu dorinta de a realiza o familie. Stiu ca suna ciudat la varsta mea notiunea de familie proprie dar asta imi doream de la fosta relatie. Pentru visul asta am luptat 4 ani de zile si am dat la o parte multe alte vise cu speranta ca in viitor le voi aseza pe toate. Nu a fost asa. Chiar deloc. Visul meu s-a terminat brusc si s-a transmormat intr-un cosmar teribil.

Intr-o dimineata m-am trezit langa un strain. Omul cu care am impartit si bune si rele se purta cu mine de parca eram un nimeni. Locuiam impreuna. L-am lasat cateva zile crezand ca are alte probleme si nu vrea sa vorbeasca. Cand l-am abordat si l-am intrebat de noua lui asistenta personala am primit primele cuvinte care au declansat sfarsitul ” Nu te intereseaza , nu am de ce sa-ti spun tie nimic”.

M-a anuntat ca ne despartim. Luase aceasta hotarare si nimic nu-l putea face sa-si schimbe parerea. M-a chinuit enorm faptul ca ma ignora si cu cat suferinta mea crestea cu atat mai mult si dispretul lui fata de mine. Am continuat 2 saptamani in aceeasi casa pentru ca asteptam o nunta, a surorii lui. In alea 2 saptamani am plans si am suferit ca un caine. Il vedeam cum pleaca, intrebam unde se duce , nu primeam raspuns. Pleca seara aranajt venea noaptea tarziu…

Am fost slaba. Trebuia in momentul ala sa ies pe usa cu tot ce aveam… Dar NU. Am stat ca proasta am suferit am bocit. A venit nunta care a insemnat si ultima mea zi in casa aia. Eram in taxi si simteam lacrimile cum cadeau.

Dupa un scandal monstru in care am plans si el urla si ma injura am plecat. Am fost martora unor discutii in care el isi batea joc de suferinta mea cu alte persoane, si se antrena sa ma dea afara cat mai repede. Ma uitam ascultam … un monstru. Omul pe care l-am iubit din tot sufletul ajunsese un monstru care ma dispretuia…

La nici o saptamana aflu ca e deja cu altcineva. Alta lovitura. Alte nopti plangand si suferind. Am fost sa iau ceva de la el de acasa si in spatele lui trona domnisoara imbracata sumar. Am simtit ca mor. Am iesit in strada si habar nu aveam pe unde mergeam, ce faceam.

Am ajuns acasa. Toata noaptea am simtit ca-mi arde pieptul de durere. A doua zi la treaba am lesinat. M-am trezit in spital cu perfuzii. Chinurile prin care am trecut si-au spus cuvantul. Cand am deschis ochii ma mangaia pe cap o doctorita. Se uita bland la mine si imi repeta ca va fi bine. Am simtit cum mi se duce pamantul de sub picioare de rusine, de tristete. M-a luat tata acasa. Ma doare sa-i vad suferind din cauza mea si a slabiciunii mele. Mi s-a rupt sufletul vazand-o pe sora mea plangand langa mine si rugandu-ma sa mananc si sa ma fac bine. Am luptat si m-am pus oarecum pe picioare.

Din prostie l-am mai cautat. Fiind mereu vag in explicatii ca e sau nu e cu alta ajunsesem sa cred ca m-am inselat eu in ziua aia, si nu e nimeni in viata lui. Ieri, de ziua mea am fost la el. Am plecat cu speranta in suflet ca va fi bine. Nu a fost. In casa in care imi pusesem toate visele si sperantele tronau lucrurile ei. Ea nu era acasa. Intr-un acces de nervi si disperare i-am spart cutia cu cercei. Atunci el s-a napustit peste mine sa ma loveasca. Si m-a lovit. Spre rusinea mea palmele care la inceput m-au mangaiat acum ma loveau. Am plecat si de data asta pentru ultima oara am privit spre el si toata iubirea mea s-a transformat intr-o ura imensa.

A dat iubirea mea din 4 ani si increderea pe una care intr-o saptamana ii era in pat. Eu am respectat relatia noastra si in timpul ei si dupa . Tot ce am vazut la acest om mi-a lasat un gust amar. Cu timpul sper ca totul sa se duca si sa se indulceasca…



Nu cred ca am citit ceva mai trist pe forumul asta.................Capul sus fata...Viata nu incepe si nici nu se termina cu nenorociti....Pe astia ii dai la o parte si ramai cu esenta....Iar inocenta ta sa o epatezi celui care merita....
VisareInVant
Postat pe 23 Martie 2009 09:06
draga mea multe femei au trecut prin asta! si eu care recunosc ca am acceptat greu papuci ...m-am umilit ...am suferit mult! nu am mai vb.cu el 3 ani...si dupa atat timp se baga in seama ,auzind k eu deja sunt intr-o rel.destule de serioasa! a fost atat de placut sa vb.cu el fara a simti ceva special..doar indiferenta!asa k intr-o zi iti vei aminti de aceste dureri k un vis urat! fruntea sus ,timpul o te vindece!
evelyn50
Postat pe 26 Martie 2009 11:10
Intrebare pt prea-frumoasa snikers: u l-ai inselat vreodata?pt ca dak el vrea sa se culce cu alta femeie pp k si u vrei sa te culci cu alt barbat.Sau monotonia este un caz particular care se aplica doar barbatilor?Adik el te inseala si u nu.U accepti sa si-o traga si cu altele si u dak ti-o tragi cu altii te paraseste?incearca sa explici asta prima data si apoi da-ti cu parerea.
missy_ingerash
Postat pe 26 Martie 2009 12:03

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Vreau sa ne impacam... 119 De la: pretty_her 9 Iulie 2013 09:37
ce greu e...:( 4 De la: fante_de_dorobanti 27 Septembrie 2010 14:51
Ce sa fac? Sa ignor sau sa insist? 17 De la: kudika_10348 24 Iunie 2012 05:07
Durere... 16 De la: everything_for_you 29 Martie 2009 22:08
Se merita a 2 a sansa? 0 De la: 10 Martie 2011 12:52