Setari Cookie-uri

Advertorial 10 cadouri handmade cu care nu poți da greș

Nu lăsa goana după cadouri pe ultima sută de metri! Am pregătit o listă cu 10 creații lucrate manual, complet ieșite din comun, cu care să-i impresionezi pe cei dragi.

În ziua de astăzi, nu ducem lipsă de opțiuni când vine vorba de cumpărat mici cadouri, fie ele pentru propria persoană, fie pentru cei dragi. Cantitativ vorbind, oferta este mai mare ca niciodată, însă orice persoană care a căutat disperată pe Internet sau a străbătut mall-urile după un cadou (eventual în al doisprezecelea ceas), știe că va găsi aproape întotdeauna interminabile variații pe aceeași temă. Ce faci însă dacă îți dorești un cadou puțin mai altfel, un cadou personalizat?

Află că există Breslo.ro, cea mai mare platformă de handmade din România, unde poți găsi cadouri unicat. Mai mult de atât, majoritatea creațiilor de pe Breslo sunt personalizabile, așa că dacă te simți inspirată, poți intra în jocul creatorului, iar cadoul rezultat va fi cu adevărat deosebit.

Ca să înțelegi mai bine despre ce vorbim, am făcut un top cu 10 creații deosebite, meșterite manual de artizani români - cadouri care pot fi oferite cu ușurință la orice ocazie.

1. Tablou personalizat cu evenimente importante

Cadou de aniversare sau cadou de casă nouă? Mergi la sigur cu o idee super creativă: tabloul personalizabil care conține cele mai frumoase evenimente din viața voastră. Așa sigur nu va mai ezita atunci când îl întrebi dacă mai ține minte unde v-ați sărutat prima oară. Poți adăuga orice element dorești, așa că pune-ți imaginația la treabă!

Cadouri personalizate

2. Broșă din porțelan

În căutările noastre, atenția ne-a fost furată de această broșă cu poveste. Spunem “cu poveste” deoarece creatoarea s-a inspirat din basmele românești și a creat o colecție întreagă de bijuterii fermecătoare din porțelan, pictate manual cu mare drag - am îndrăzni să le numim chiar mici opere de artă. Așadar, dacă ești în căutarea unui cadou sofisticat și plin de feminitate, aruncă o privire pe Breslo.

Cadouri handmade


Kudika
13 Iunie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.