Setari Cookie-uri

Ruby, recunoscătoare pentru relația pe care o are cu Alex Velea. Cum a ajutat-o artistul de-a lungul anilor?

Ruby îi este recunoscătoare lui Alex Velea pentru tot suportul oferit de-a lungul anilor. Cum i s-a schimbat viața artistei, de când l-a întâlnit pe Alex Velea?

Ruby este tot timpul cu zâmbetul pe buze și are și de ce! Vedeta este susținută de oamenii dragi și are doar motive de recunoțiință pentri mometele din prezent. Recent, ea a lansat o piesă nouă cu bunul ei prieten, Alex Velea, iar colaborarea cu artistul i-a adus lui Ruby multe momente de conțtientizare a faptului că, de ani buni, își trăiește visul cu ochi.

Cel care a ajutat-o să își îndeplinească dorința de a deveni cântăreață este chiar Alex Velea, alături de care Ruby a lansat hit după hit. "Stinge lumina" este melodia cu care Ruby a intrat pe piața muzicală autohtonă, iar acum ea se bucură se o nouă colaborare cu Velea, în melodia "Viciu între vicii".

„Sunt foarte bucuroasă că în sfârșit s-a întâmplat. Alex este omul care pot să spun că mi-a pus microfonul în mână, pentru că el mi-a dat piesa care m-a dus pe scenă, care a dat greutate numelui meu, vorbesc despre Stinge lumina.

Citește și:

El a influențat mai mult decât oricine stilul meu și cariera mea muzicală și sunt fericită că în momentul ăsta avem o piesă pe care o împărțim la modul ăsta de colaborare mai profundă. Nu este o piesă pe care doar mi-a creat-o, ci una în care cântă și el alături de mine”, a declarat Ruby, pentru WOWbiz.

În ceea ce privește viitoare colaborări muzicale, Ruby spune că ar vrea să cânte cu toți artiștii, asta pentru că muzica are rolul de a aduce oamenii împreună.

„Sunt o grămadă de artiști cu care vreau să colaborez. Vreau să colaborez cu toți artiștii, toate artistele. Muzica este făcută să ne aducă împreună și asta cred că trebuie să facem mai des, colaborări de genul ăsta.”, a mărturisit Ruby, în interviul de pe canalul de YouTube WOWnews.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
15 Septembrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.