Setari Cookie-uri

Ruby, prima reacție după ce s-a vehiculat că este însărcinată: Leșin de râs...

Ruby a avut o primă reacție, după ce internauții au început să o felicite în număr tot mai mare, cu privire la sarcina sa.

Cântăreața Ruby a aprins din nou scânteia în mediul online, cu cele mai recente fotografii postate pe rețelele de socializare. Apariția ei cu burtica la vedere a declanșat valuri de speculații printre admiratorii ei de pe Instagram, care au presupus că artista ar putea fi însărcinată cu primul ei copil.

La 35 de ani, Ruby, cunoscută și sub numele de Ana Claudia Grigore, ea și-a construit o carieră solidă în lumea muzicală, beneficiind de sprijinul de la debut al lui Alex Velea. Afirmând că îi datorează mult lui Velea pentru succesul său, Ruby a păstrat o relație specială cu cântărețul, care a fost un susținător important la începuturile sale. Deși și-a dedicat majoritatea timpului și energiei carierei sale muzicale, Ruby a fost discretă în ceea ce privește viața sa personală. De 12 ani, artista are o relație cu Robert, însă cei doi au ales să-și țină viața privată departe de ochii publicului, apărând rar împreună în public.

Citește și:

Cu toate acestea, cu ultimele ei postări pe Instagram, Ruby a dat naștere unor suspiciuni dintre cele mai variate. Îmbrăcată într-o ținută verde, compusă din fustă și pulover, artista a apărut cu burta la vedere, declanșând un val de speculații printre fani.

Comentariile și speculațiile referitoare la o posibilă sarcină au inundat rețelele sociale, iar fanii au făcut diverse presupuneri, exprimându-și entuziasmul și bucuria pentru o eventuală veste despre o nouă venire în familia Ruby. Conștientă de valul de zvonuri și speculații, Ruby a ales să intervină și să calmeze spiritele. Într-o postare ulterioară, cântăreața a negat categoric zvonurile și a lămurit situația.

"Citesc comentariile și leșin de râs 😂😂 sunt doar grăsuțăăă să știți 🤭😻", a declarat Ruby, alungând astfel orice îndoială cu privire la presupusa sarcină.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
4 Martie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.