Setari Cookie-uri

Dan Badea și soția sa, Mădălina, prinși în timpul bombardamentelor din Israel

Mai multe vedete autohtone au oferit mărturii cutremurătoare despre bombardamentele din Israel. Deși nu își imaginau că vor trăi așa ceva, Dan Badea și soția sa, Mădălina, s-au rugat să ajungă cu bine înapoi în România.

Conflictul dintre Israel și Palestina, care a fost mereu o problemă delicată în Orientul Mijlociu, a escaladat într-un mod neașteptat, aducând teamă și incertitudine în rândul celor care se aflau în Israel, printre care și cunoscutul comediant român, Dan Badea, și soția sa, Mădălina.

Cuplul a călătorit în Israel pentru o scurtă vacanță, dorind să exploreze țara bogată în istorie și cultură. Cu toate acestea, planurile lor au fost date peste cap din cauza escaladării conflictului. În această dimineață, Mădălina Badea a fost trezită de soțul său, care a informat-o că trebuie să se refugieze într-un buncăr. Sirenele antirachetă au răsunat, iar toți cei prezenți au fost nevoiți să se adăpostească.

"Aseară în Tel Aviv era liniște... De dimineață m-a trezit Dănuț și mi-a zis că trebuie să mergem în buncărul hotelului, se auzeau sirenele antirachetă!", a scris Mădălina Badea pe rețelele de socializare.

Citește și:

Pe măsură ce tensiunile au crescut și alarmele antirachetă au continuat să sune în diferite părți ale țării, mulți turiști au căutat disperați opțiuni de a părăsi Israelul pentru a se pune în siguranță. Dan Badea și Mădălina au reușit să găsească bilete pentru Dubai și s-au îmbarcat într-un avion pentru a părăsi zona de conflict.

Pe lângă cuplul Badea, mai multe vedete din România se află în Israel în aceste momente tensionate, iar pe rețelele de socializare au împărtășit experiențele lor și îngrijorările cu privire la situația din Israel. Ruby a relatat pe Instagram despre starea de război și mobilizarea trupelor israeliene pentru un conflict armat, subliniind panica și incertitudinea din zonă.

Mai multe vedete din România se află în Israel în astfel de momente care sunt de nedescris. Ruby a postat un mesaj pe rețelele de socializare în care a povestit ce se întâmplă în zona de conflict. Cântăreața a menționat despre starea de război, mai ales că a fost făcut anunțul privind mobilizarea trupelor israeliene pentru un conflict armat, dar și despre adăpostul în care se află.

Citește și:

Fiind cazată la un hotel, buncărul este dormitul, fiind consolidat așa cum se cuvine. Conform spuselor sale, nicio persoană nu mai era pe stradă, toți mergând la adăpost pentru a-și salva viața.

„Deci este alertă, este stare de război. Aici a început războiul de dimineață. 5.000 de rachete. (...) Toată lumea e în panică. Deci am descoperit că buncărul în care trebuie să ne adăpostim este dormitorul. Are două uși, fereastra asta mică prin care nu trece nici bomba atomică, nu înțeleg ce, cum. Dacă se aud sirenele iar să intram în buncăr. Doamne ferește. Nu mai e nimeni pe străzi, la plajă. S-a refugiat în mare parte toată lumea. Vedem ce se întâmplă, Doamne ferește, ceva rău”, a mărturisit Ruby pe InstaStory.

Vizionare placuta


Kudika
9 Octombrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.