Setari Cookie-uri

Băieți cu inima în blugi este single-ul pe care Andreea Bălan l-a pregătit pentru vara aceasta alături de What's UP

«Băieți cu inima în blugi» este o piesă pentru femeile puternice care își doresc alături un bărbat și mai puternic", spune Andreea despre noul single.

Vara aceasta Andreea Bălan surprinde cu un nou single cu substrat: „Băieți cu inima în blugi". De-a lungul timpului, artista a adus în atenția publicului piese ce s-au remarcat prin povești personale povestite prin muzică, prin dans, culoare și mai ales energie. „Băieți cu inima în blugi" nu face nicio excepție și vine cu un sound fresh, potrivit pentru vară, dar și cu un mesaj pentru fetele care știu ce vor.

„«Băieți cu inima în blugi» este o piesă pentru femeile puternice care își doresc alături un bărbat și mai puternic", spune Andreea despre noul single.

Cu muzica și versurile compuse de către Ionuț Bacula (Papu) alături de Vlad Manolache și What's UP, „Băieți cu inima în blugi" este o piesă empowering pentru toate femeile care știu ce vor de la viață și mai ales de la o relație, dar care conține și un mesaj cu substrat pentru băieții care aleg să iubească doar prin cuvinte și nu prin fapte.

Citește și:

„Spune-mi dacă poți să duci o femeie așa ca mine/ Băieți cu inima în blugi/ Da, am mai văzut ca tine/ Băieți cu inima în blugi/ La costum v-ar sta mai bine" sunt versurile prin care Andreea intră în pielea femeilor care știu ce își doresc, știu să trăiască prezentul, dar privesc și spre viitor.

De-a lungul timpului, artista a lansat zeci de piese, printre care „Uită-mă", single care a adunat peste 58.000.000 de vizualizări pe YouTube. Artista a lansat în 2022 și albumul „Soare după nori", un material motivațional despre iubirea de sine și acceptare, ce conține 13 piese de suflet inspirate din experiențele personale ale artistei, iar în luna martie a colaborat pentru prima dată cu Jador pentru „Cu inima ta", single ce a adunat peste trei milioane de vizualizări pe YouTube, „Dor de casă", o piesă emoționantă despre dorul care apare și te consumă atunci când nu ești alături de cei dragi și „Acum", o piesă pop dance ce te poartă timp de trei minute într-o lume colorată, acolo unde iubirea și distracția dau tonul zilei.

What's UP este unul dintre cei mai importanți artiști din România care a lansat de-a lungul timpului hituri ce au cucerit topurile muzicale și au adunat zeci de milioane de vizualizări pe YouTube. Artistul a colaborat cu artiști precum Andra, JO, RUBY, Arando Marquez & MRB, Șatra B.E.N.Z., Ioana Ignat, Kio, Shift, DJ Sava, AMNA și mulți alții.

Citește și:

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.