Setari Cookie-uri

Ruby regretă că și-a pus silicoane! Adevărul din spatele intervenților chirurgicale: Am ignorat semnalele de alarmă ale corpului

Ruby a vorbit deschis despre un subiect sensibil, acela legat de operația de mărire a sânilor. Vedeta a dezvăluit faptul că regretă enorm intervenția estetică suferită, care i-a făcut mai mult rău decât bine.

Recent, Ruby a dezvăluit faptul că regretă decizia pe care a luat-o acum câțiva ani, aceea de a-și pune silicoane, recunoscând că această intervenție nu i-a adus beneficiile dorite și a generat mai multe probleme de sănătate decât ar fi anticipat. Artista a ales să împărtășească deschis experiența și gândurile sale legate de intervențiile estetice. Cântăreața, cunoscută pentru frumusețea și talentul său, a vorbit despre provocările pe care le-a întâmpinat în urma implantului mamar și a transmis un mesaj puternic despre acceptarea de sine și responsabilitatea față de propria sănătate.

"Îmi asum toate operațiile estetice pe care le-am făcut, însă regret decizia de a-mi implanta sânii. A fost o perioadă dificilă în care am trecut prin multe griji și probleme de sănătate, iar acum îmi dau seama că nu era necesară o astfel de intervenție", a mărturisit Ruby, pe rețelele sociale.

Citește și:

Artista a recunoscut că, deși a făcut mai multe intervenții estetice, inclusiv două rinoplastii și acid hialuronic în buze, implantul mamar a fost singura procedură pe care a regretat-o profund. Experiența ei a fost una marcată de stres și disconfort, iar rezultatele nu au fost pe măsura așteptărilor.

"M-am confruntat cu probleme pe termen lung, de la sâni care s-au răsucit și arătau ciudat, până la dificultăți în a-mi găsi confortul și încrederea în propriul corp. Regret că nu am ascultat mai atent recomandările medicului și că am ignorat semnalele de alarmă ale corpului meu", a adăugat Ruby.

Cu toate acestea, Ruby subliniază importanța acceptării de sine și a responsabilității față de sănătate. Ea încurajează femeile să se gândească cu atenție înainte de a recurge la intervenții estetice și să țină cont de consecințele pe termen lung.

Citește și:

"Învățând din experiența mea, încurajez pe toți cei care doresc să-și îmbunătățească aspectul să-și asume alegerile cu înțelepciune și să nu ignore semnalele de avertizare ale corpului. Fiecare dintre noi este frumos în felul său, iar adevărata frumusețe vine din acceptarea și iubirea de sine", a concluzionat artista.

Vizionare placuta


Kudika
7 Martie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.