Setari Cookie-uri

Jim Carrey dar și alți 99 de canadieni au fost incluși în lista neagră a Rusiei

Actorul Jim Carrey a fost inclus pe lista neagră a Rusiei și are interdicție de a intra în țara condusă de Vladimir Putin.

Actorul Jim Carrey a fost inclus, alături de alte personalități de origine canadiană, pe lista neagră a Rusiei. Decizia a fost luată de Moscova ca răspuns la „practica regimului premierului Justin Trudeau de a impune sancţiuni liderilor, politicienilor, parlamentarilor, jurnaliştilor şi personalităţilor culturale din Rusia", a explicat Ministerul rus de Externe într-un comunicat, informează CNN, citată de Agerpres.

Jurnaliştii Paul Workman de la postul de televiziune CTV şi Margaret Evans de la CBC, Caroline Xavier, şefa Centrului de securitate pentru telecomunicaţii, dar și alți oameni de afaceri, activiști sunt pe lista neagră a Rusiei, care cuprinde 100 de persoane.

Kremlinul îi acuză pe cei trecuți pe lista neagră de „implicare directă în promovarea unei politici agresive rusofobe”, se arată în comunicat.

Citește și:

Canada a impus sancţiuni împotriva a peste 1.400 de persoane şi entităţi din Rusia, Belarus şi Ucraina, la începutul războiului, pe 24 februarie 2022.

Vizionare placuta


Kudika
15 Noiembrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.