Setari Cookie-uri

Cum reușește Andreea Bălan să se mențină la 49 de kilograme? Iată care este secretul siluetei sale!

Andreea Bălan a dezvăluit care este secretul siluetei sale și cum reușește să se mențină la aceeași greutate de 20 de ani.

Andreea Bălan este una dintre cele mai îndrăgite artiste din România, iar vedeta reușește să întoarcă capetele celor din jur, oriunde s-ar afla. Cu o carieră profesională de succes, dar și două fetițe minunate, Andreea Bălan are timp și pentru ea și nu își neglijează niciodată nevoile și dorințele.

Astfel, vedeta a dezvăluit secretul siluetei sale și cum reușește, de mai bine de 20 de ani, să își mențină greutatea. Andreea Bălan cântărește 49 de kilograme și este foarte disciplinată în ceea ce privește alimentația. Îndrăgita cântăreață nu consumă prăjeli sau dulciuri în exces și face mult sport.

„Fac sport în fiecare zi, nu mănânc multe prăjeli, multe dulciuri, doar așa de poftă. Întotdeauna am avut 49 de kilograme, acum cred că am 50 de kilograme. De 20 de ani am aceeași greutate. Nu este vorba de a fi exigent în acest caz, cu tine însuți, este vorba de a avea disciplină, trebuie să ai o disciplină atât fizică cât și mentală și chiar dacă ai chef sau nu ai trebuie să faci sport. Pentru mine contează asta, deoarece fac acele acrobații la concerte cu Petrișor și dacă nu fac o perioadă ne coordonăm mai greu”, a explicat Andreea Bălan, pentru click.ro.

Citește și:

În ceea ce le privește pe Ela și Clara, Andreea Bălan petrece cât de mult timp posibil cu cele mici. Mai nou, artista le ia la filmările pentru Te Cunosc De Undeva, acolo unde fetițele se distrează pe cinste. Totuși, Andreea recunoaște că mama ei o ajută enorm în creșterea celor mici.

Recent, artista a dezvăluit faptul că le-a mutat pe Ela și Clara de la grădinița privată din Pipera, iar acum ele merg la școala de muzică "George Enescu".

„Fetițele sunt foarte bine, nu le lipsește absolut nimic și sunt fericite….sunt doi copii fericiți.
Sunt la Școala de Muzică “George Enescu”, la grădiniță și grupa zero Ella, așa că vor urma cel mai probabil o carieră în muzică. O să le susțin dacă își doresc acest lucru. Abia aștept să fie mai mari să și cântăm împreună.”, a mai ad[ugat artista.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
17 Noiembrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.