Setari Cookie-uri

Deea Maxer nu reușește să scape de problemele de sănătate. Cu ce afecțiune se confruntă vedeta?

Deea Maxer se confruntă de ani buni cu probleme de sănătate și nici până în prezent nu a găsit tratamentul minune.

De-a lungul anilor, Deea Maxer a fost martora și subiectul numeroaselor glume și jigniri legate de problema sa cu acneea. Adolescența ei a fost marcată de comentariile răutăcioase și de eforturile disperate de a găsi soluții pentru această afecțiune care a afectat profund nu doar aspectul său fizic, ci și starea ei emoțională.

Vedeta a împărtășit recent o parte din lupta ei cu acneea, postând un videoclip fără machiaj pe rețelele de socializare pentru a evidenția problema sa și pentru a deschide subiectul despre această afecțiune. În mesajul său, Deea Maxer a subliniat cum trauma provocată de comentariile răutăcioase și de diversele tratamente încercate de-a lungul timpului au afectat-o profund.

„«Ce se întâmplă cu fața ta?» Întrebarea aceasta am primit-o cel mai des în ultimii 20 de ani. Am trăit toată viața cu această afecțiune: acneea”, a mărturisit Deea Maxer, evidențiind impactul pe care problemele de ten l-au avut asupra ei de-a lungul timpului.

Citește și:

Vedeta a recunoscut că a căutat soluții în diverse tratamente și produse, încercând să scape de acneea care îi afecta încrederea în sine. Cu toate acestea, a înțeles că secretul vindecării nu stă doar în cosmetice și medicamente, ci și într-un echilibru interior.

„Superficiali din fire, oamenii își dau cu părerea și adâncesc și mai mult trauma ta, cauzată de istoricul acneei, nu-i așa? Și tu cumperi impulsiv serum-uri, creme și îți agresezi tenul cu tot felul? Sunt convinsă că ai luat și tu toate pastilele de pe fața pământului, ai încercat șapte dermatologi, șapte mii analize și o tonă de rutine ascultate după ureche, de peste tot? Suntem în aceeași situație! Îți spun cu bucurie că secretul e la tine!”, a subliniat Deea Maxer, pe social media.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
10 Aprilie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.