Setari Cookie-uri

Maria Dragomiroiu, secretele frumueții. La ce proceduri estetice a apelat artista?

Maria Dragomiroiu a dezvăluit care sunt secretele sale în materie de frumusețe, dar și la ce intervenții estetice apelează în mod regulat.

Maria Dragomiroiu, îndrăgita artistă de muzică populară, a dezvăluit într-un interviu pentru cancan.ro care sunt secretele sale de înfrumusețare și cum reușește să arate cu 20 de ani mai tânără, la vârsta de 68 de ani. Artista a mărturisit că își investește mult timp și resurse pentru a arăta impecabil pe scenă și în viața de zi cu zi.

Cântăreața recunoaște că aspectul ei fizic este o prioritate pentru ea, iar pentru a se pregăti pentru un concert, durează aproximativ 3 ore pentru a se aranja și machia. Deși se descurcă să se pregătească singură, Maria Dragomiroiu ar dori să aibă o echipă care să o ajute cu aceste aspecte.

„Nu e ușor să arăți într-un fel, să te îmbraci într-un fel. Eu respect costumul popular autentic, îmi e drag să-l recondiționez, mă îmbrac în costume frumoase. Am în jur de 50 de costume populare. Asta mă reprezintă, cel mai bine mă simt într-un costum popular. (…)

Citește și:

Ca să mă aranjez, să mă îmbrac frumos pentru un spectacol, mie îmi trebuie câteva ore. Cam trei până sunt gata. Mă aranjez singură, la hotel. Doar nu avem cu noi make-up artiști. Dar e un efort plăcut și atunci nu ți-e greu. Doar că timpul nu e suficient. Nu e de ajuns să dormi, să te odihnești, pentru că iar o iei de la capăt. Dar mă bucur și îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru că sunt în acțiune. Și că sunt sănătoasă.”, a declarat interpreta, pentru sursa citată mai sus.

Pentru a se menține tânără și frumoasă, Maria Dragomiroiu investește în îngrijirea sa, făcând ajustări estetice. Artista apelează la injecții cu acid hialuronic și botox, care o ajută să mențină un aspect proaspăt și natural. Artista subliniază importanța muncii și investiției personale în îngrijirea sa, deoarece aceste aspecte o fac să se simtă bine și să aibă încredere în sine.

Citește și:

De-a lungul anilor, Maria Dragomiroiu a realizat câteva proceduri estetice pentru a-și menține tinerețea și prospetimea. Printre acestea, se numără și o blefaroplastie, care i-a ajutat să își păstreze o privire luminoasă și fermă.

În ceea ce privește podoaba sa capilară, artista are grijă să se vopsească singură și să își mențină părul sănătos cu ajutorul unor tratamente naturale. Ea își prepară o mască din gălbenușuri de ou și ulei de măsline pentru a hrăni părul și a-i reda strălucirea.

„Mă vopsesc singură. Îmi storc părul într-un anume fel. Mă spăl pe cap o dată pe săptămână. Dar când văd că de la oboseală, de la stres, îmi cade mai mult păr, atunci eu, înainte de a mă spăla, îmi dau cu o mască pe care o fac din cinci gălbenușuri de ou, pe care le bat așa, ca la omletă, și pun și ulei de măsline, și puțină apă, ca să nu fie cleios. Și dau pe păr. Viața părului este în rădăcină. E normal ca la orice om să cadă. Dar primăvara și toamna mai des. Iar când mai cade din diverse motive, trebuie să te reglezi emoțional. După mă spăl normal, cu șampon și cu balsam.”, a mai declarat Maria Dragomiroiu.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
7 August 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.