Setari Cookie-uri

Misty se confruntă cu temeri uriașe de când a născut! Ce se întâmplă în viața iubitei lui Keo?

Misty a vorbit despre cele mai mari temeri ale sale, de când a devenit mamă, în urmă cu 5 ani. Iubita lui Keo se confruntă cu frici mari, însă reușește să le țină sub control.

Misty și Keo au devenit în urmă cu 5 ani părinții unei fetițe superbe, pe nume Arya. Cei doi artiști își trăiesc povestea de dragoste departe de ochii presei și sunt foarte discreți în ceea ce privește viața personală.

Totuși, Misty a dezvăluit unul dintre cele mai mari secrete ale sale. Iubita lui Keo se confruntă cu temeri mari, pe care cu greu reușește să le controleze. Artista a renunțat să se mai uite la știri, asta pentru că își proiecta toate gândurile negative asupra fiicei sale.

Vedeta a studiat psihologia și știe foarte bine cum să renunțe la gândurile negative care îi dau târcoale. Chiar și așa, după o banală căzătură, ea s-a panicat foarte tare.

"Mai mult ne-am speriat pentru că am căzut destul de grav, dar e ok, am făcut câteva terapii care au grăbit puțin vindecarea. Coboram scările, avem o scară destul de alunecoasă și se alunecă foarte ușor atunci când ai și o șosetă pe picior. De data aceasta s-a întâmplat din pură neatenție.
Mi-am sucit piciorul și a trosnit. Eu am o intoleranță mare la durere și atunci când am văzut cât de tare doare și cât de isteric plângeam m-am speriat, Keo s-a speriat.”, povestea anul trecut iubita lui Keo, la Antena Stars.

Citește și:

Misty și Keo se pregătesc de nuntă

După o relație destul de controversată, Misty și Keo au demonstrat că iubirea lor este mai puternică decât orice. Cei doi și-au făcut planuri de nuntă, iar evenimentul mult așteptat va avea loc în vara acestui an, la Sibiu.

„Avem în plan să facem nunta discret…undeva în Sibiu. Acolo am făcut și botezul Aryei și a fost perfect, intim și frumos. Arya este botezată în aceeași biserică în care a fost botezat și Keo când era mic, așa că suntem legați sufletește de Sibiu, avem amintiri multe acolo”, a mai declarat Misty la finalul anului trecut.

Vizionare placuta


Kudika
16 Iunie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.