Setari Cookie-uri

Anamaria Prodan, portretul iubitului perfect. Cum trebuie să fie partenerul ei de viață:Lângă mine cine stă niciodată nu dă greș

Anamaria Prodan a făcut portretul iubitului perfect. Impresara a zis clar cum ar trebuie să fie partenerul ei de viață, astfel încât să o cucerească, dar mai ales să o convingă de faptul că este demn de iubirea sa. Iată ce a declarat fosta soție a lui Laurențiu Reghecampf.

Anamaria Prodan a fost mereu o femeie sinceră, mândră de reușitele sale și foarte puternică, dar nu foarte norocoasă în dragoste ar spune mulți dintre fanii ei acum, după o perioadă îndelungată după ce ea și fostul ei partener de viață au decis să meargă pe drumuri diferite. În timp ce Laurențiu Reghecampf nu doar că și-a făcut o altă parteneră, dar are chiar și un copil aceasta, impresara nu reușește să își găsească liniștea în brațele niciunui bărbat, deși a mai încercat lucrul acesta.

Despre Flavius Nedelea, cel de care s-a separat recent, a vorbit mereu extrem de frumos, acesta fiind din punctul ei de vedere genul de bărbat pe care orice femeie și-l dorește în viața sa, puternic și de la care a avut ce învăța. Părea că vor evolua împreună, iar admiratorii ei deja își imaginau cum vor petrece vara împreună, iar comentariile în acest sens nu au încetat nici ele să apară. În ciuda faptului că s-au despărțit, cei doi au păstrat legătura și chiar s-au mai afișat împreună de câteva ore, afaceristul având și el o părere bună despre ea.

Citește și:

Citește continuarea pe 9news.ro.

Vizionare placuta


Kudika
16 Iunie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.