Setari Cookie-uri

Amuly lansează albumul PORTAL (Deluxe): Un întreg univers artistic transmis prin 24 de piese

Amuly lansează „PORTAL (Deluxe)”, un album format din 24 de piese, care își propune să dărâme orice șabloane și să ne plimbe prin viața plină de tentații a unui artist, care este asemeni unui magician în lumea trapului. 

Având în vedere colaborările diverse de pe album, „PORTAL” are un vibe puternic care variază de la o piesă la alta. Povestea albumul poate fi despre fiecare dintre noi, în timp ce ilustrează drumul unui artist care trece de la tentații la exces, de la recunoștință la frică și de la dorințe la determinare.

BRUJA, NANE, RAVA Azteca, NOSFE, Ruby și Liviu Teodorescu sunt doar câțiva dintre artiștii care pot fi auziți pe noul album semnat de Amuly. Iubire, pasiune, muncă, păcate, petreceri și singurătate, toate sunt elemente care pot fi simțite și internalizate pe măsură ce piesele curg.

„Am muncit mult la albumul ăsta. Mi-am pus aici părți din mine, am colaborat cu oameni pe care îi admir și am vrut să dau ceva înapoi tuturor oamenilor care m-au susținut pe drumul ăsta. Tuturor oamenilor care au venit la concerte și au fost cu mine trup și suflet. Albumul ăsta este despre și pentru fiecare dintre voi. Sper să vă regăsiți în el și să îl dați pe repeat, cu cât mai des cu atât mai bine”, a povestit Amuly.

Citește și:

Întregul album „PORTAL (Deluxe)” poate fi ascultat accesând link-ul următor: https://seek.lnk.to/Portal-Deluxe.

Despre Amuly

Amuly este un fenomen de pe scena trap, deoarece fiecare piesă pe care o lansează este asemeni unui univers în miniatură, comprimat în doar câteva minute de duritate și emoție, vibe-uri și povești.

De altfel, Amuly este o adevărată vedetă în lumea trapului din România, cu piese care au ajuns în trending și care au convins milioane de oameni că artistul își merită locul în industrie.

Pe numele real Hameed Amil, artistul își scrie singur versurile încă de la vârsta de 11 ani și este, în prezent, parte din echipa Seek Music. Cea mai populară piesă a lui Amuly, „ABILLI”, are peste 34 de milioane de vizualizări pe YouTube.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
20 Decembrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.