Setari Cookie-uri

Advertorial Lanțul de florării Magnolia desemnează laleaua floarea anului 2023

La finalul lunii ianuarie, Florăria Magnolia a desemnat laleaua floarea anului 2023, prezentând semnificațiile și istoria acestei flori. Citește mai departe și află ce i-a motivat pe experții în artă florală să facă această alegere!

Florăria Magnolia sărbătorește 25 ani de fericire
Florăria Magnolia este cea mai mare rețea din florării din România, cu o prezență în 12 orașe, dar și un magazin online ce face posibilă livrarea florilor în țară sau internațional, datorită parteneriatelor de încredere, realizate la nivel mondial.
Recent, Magnolia a sărbătorit 25 ani de când livrează fericire oriunde în lume. Imediat după această aniversare, au făcut publică alegerea lor în ceea ce privește floarea anului 2023.
Florăria Magnolia desemnează laleaua floarea anului 2023
Interacționând cu mii de clienți, din România sau străinătate, floriștii Magnolia află poveștile din spatele buchetelor și reușesc să asocieze fiecare floare cu o semnificație sau un destinatar anume. Astfel, dintre toate florile, laleaua este cea mai bună alegere în 2023 deoarece semnifică bucuria revederii, speranța și noul început. Mai mult decât atât, laleaua poate căpăta noi simboluri, în funcție de persoana care o primește.
În blogul florăriei Magnolia, Teodora Dobre, Manager Artă Florală a explicat:
“Dacă îți dorești să dăruiești lalele colorate, o faci dintr-un sentiment de iubire necondiționată, de obicei, prietenilor, fraților sau altor membri ai familiei.
Pe de altă parte, de multe ori, copiii dăruiesc un singur fir de lalea, pentru mamă sau bunică, dintr-o iubire pură, pentru a-și arăta recunoștința.
Lalelele monocrome, de obicei albe, în vase de sticlă, transparente, redau o eleganță aparte, și, datorită formei, reușesc să fie vedetele decorurilor fermecătoare, precum cele de nuntă, de la hoteluri sau restaurante de lux.”

Mai mult decât multiplele semnificații, istoria bogată a lalelei a fost un alt motiv pentru care aceasta a fost aleasă floarea anului 2023. Lalelele au crescut ca flori sălbatice în Asia Centrală, fiind ulterior aduse în Europa, unde au creat un fenomen numit „mania lalelelor” ce a făcut ca prețul florilor să crească exponențial. De-a lungul anilor, olandezii au fost cei care au îndrăznit cultivarea lalelei la scară largă, creând impresionantele câmpuri multicolore.

Lalele se regăsesc în peste 150 soiuri, iar floriștii Magnolia au menționat că “în florăriile Magnolia, poți găsi lalele în orice combinație de nuanțe, fiind realizate cu un pigment special. Acestea căpătând tonuri intense de mov sau chiar creând un curcubeu floral. De asemenea, în ultimii ani, am inclus în buchetele noastre și lalele cu petale duble, acestea sunt adesea confundate cu bujorii.”

Florăria Magnolia livrează aproape 100 mii de lalele în luna martie
Odată cu desemnarea florii anului 2023, Florăria Magnolia a lansat pe magazinul său online și colecția de Sf. Valentin, care prezintă creații cu faimoasele lalele, în diverse culori sau combinații florale. De sărbătorile iubirii, lanțul de florării Magnolia va aduce în casele oamenilor peste 20 mii de lalele. Un record se va înregistra în luna martie, colecțiile de Mărțișor și de Ziua Femeii vor fi realizate predominant din lalele, preconizându-se livrări de aproape 100 mii lalele.
“De Valentine’s Day vom aduce în casele oamenilor peste 20 mii de lalele, luna martie fiind marcată de un număr impresionant de aproape 100 mii lalele. An de an, clienții Magnolia aleg să aducă bucurie celor dragi cu ajutorul lalelelor noastre, datorită calității, dar și varietății de soiuri și culori. Interesul lor pentru aceste buchete delicate ne-a convins că laleaua merită titlul de floarea anului 2023.” au adăugat specialiștii Magnolia.


Kudika
10 Februarie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.