Setari Cookie-uri

Dorian Popa și-a făcut un cadou de lux de Moș Nicolae: Nu mă așteptam să iasă în halul ăsta...

Dorian Popa se răsfață cu cadouri de lux, după despărțirea de Babs. Artistul în vârstă de 35 de ani nu se uită la bani, atunci când vine vorba de satisfacerea plăcerilor proprii.

Celebrul cântăreț și influencer Dorian Popa a fost în centrul atenției încă o dată, de data aceasta datorită cadoului său de Moș Nicolae, care a sosit cu întârziere, dar a stârnit admirația fanilor săi. La vârsta de 35 de ani, Dorian și-a făcut un obicei din a se răsfăța cu cadouri de lux, iar de data aceasta a ales un lanț de aur cu 2.100 de diamante, realizat manual și personalizat cu inițiala numelui său.

După ce și-a achiziționat recent o mașină Lamborghini în valoare de 300.000 de euro, Dorian Popa nu își încetează pasiunea pentru lux și bijuterii prețioase. Într-un vlog postat pe canalul său de YouTube, artistul a dezvăluit că și-a schimbat colierul de aur anterior cu unul și mai impunător. Acesta a mers la un magazin de bijuterii, unde a fost întâmpinat de Denisa Nechifor, fosta parteneră a lui Adrian Cristea, care lucrează în acel loc. Noul lanț impresionează prin dimensiuni și valoare, fiind realizat pe comandă și încrustat cu 2.100 de diamante, inclusiv inițiala „D” pentru Dorian.

Citește și:

"Nu mă așteptam să iasă în halul ăsta de frumos sau de mare!", a declarat Dorian Popa în vlogul său, în timp ce admira bijuteria.

Colierul, confecționat manual și cu atenție la detalii, prezintă un design cuban drept, rectangular, iar un aspect deosebit este faptul că este plin și pe spate, așa cum și-a dorit artistul. În plus, lanțul este în întregime încrustat cu diamante, inclusiv inițiala numelui său.

„A doua oară când îl văd și reacția mea e aceeași, emoția e aceeași. Uitați-vă cum arată. Și acum o să vorbim în detaliu despre el. Este o piesă de artă! De ce? Este făcut pe comandă, exact așa cum l-am visat și mi l-am dorit, făcut manual. (…)

Am mers pe modelul…cubanul drept, rectangular și o chestie pe care mi-am dorit-o eu în comparație cu lanțul vechi a fost să plin și pe spate. Motiv pentru care a fost consumat un pic mai mult aur. El e acum plin și pe spate. În cazul în care se întoarce, să fie și mai frumos decât cel vechi, nu că acela nu ar fi frumos. Are 2.100 de pietre, wow. Acum aflu prima oară. (…) Acest lanț superb este mai mult decât ce visam. După cum vedeți e încrustat tot în diamante și D-ul, care reprezintă inițiala numelui meu. Trebuie să recunoașteți că la măsura mea XXL, că așa m-a făcut mamișor, la 96 de kilograme de Dorian Popa, nu mergea altfel, înțelegeți ce vreau să zic. (…) Nu mă așteptam să iasă în halul ăsta de frumos sau de mare!”, a povestit artistul.

Citește și:

În ceea ce privește schimbările din viața personală, Dorian Popa a făcut și o dezvăluire emoționantă. Artistul a confirmat despărțirea de partenera sa, Claudia Iosif, cunoscută sub numele de Babs, iar aceasta s-a mutat deja într-o nouă locuință. Aceste

Vizionare placuta


Kudika
11 Decembrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.