Setari Cookie-uri

Iubirea vindecă tot! Sorana de la A.S.I.A. și-a găsit bărbatul vieții sale! Uite ce mărturisiri frumoase face despre iubitul său

Sorana de la ASIA trăiește o perioadă minunată a vieții sale. După un divorț dureros, urmat de o depresie din care cu greu a ieșit, artista iubește din nou! Vedeta și-a regăsit echilibrul și are încredere în bărbatul de lângă ea, cu care își dorește să aibă și un copil!

Iubirea vindecă tot, iar Sorana de la A.S.I.A. este cel mai bun exemplu! Vedeta a suferit enorm în urma divorțului de ofițerul SRI, Paul Moga. După 5 ani de iubire și doi de căsnicie, artista și fostul ei soț au divorțat la notar, după ce bărbatul ar fi fost infidel.

Artista nu s-a sfiit să vorbească despre perioada dificilă prin care a trecut, mai ales ca a suferit o depresie severă și nu reușea să mai vadă luminița de la capătul tunelului. Vedeta a povestit atunci că a fost la 4 psihologi pentru a-și vindeca durerea și a ieși din starea în care se afundase.

Acum, Sorana iubește din nou, iar toate lucrurile din viața sa se îndreaptă în direcția cea bună. Artista s-a reunit cu colegele ei de trupă, iar împreună vor susține un concert A.S.I.A., la Sala Palatului, la începutul lunii martie. În ceea ce privește capitolul amoros, vedeta este într-o relație cu un vechi prieten, un fost coleg de școală, care a susținut-o neîncetat pe artistă.

Citește și:

”Partenerul meu de viață este prietenul meu de 26 de ani. Noi am fost colegi de generală și de liceu. În momentul în care A.S.I.A s-a înființat, el a fost acolo lângă mine și m-a susținut în acele momente la școală, pentru că era foarte greu.

După foarte mulți ani am ajuns să fim și parteneri de viață. Așa că, pentru el, nu este doar o încântare că din nou m-am întors în A.S.I.A, ci că toate acestea se întâmplă. Că noi ne-am reîntâlnit după 20 de ani, că a început relația noastră exact ca atunci, înainte să fie și A.S.I.A.

Am cea mai mare susținere. Este cel mai mare admirator al trupei. Ne ascultă muzica, ne știe muzica. Eu trebuie să repet foarte mult acasă și atunci, dimineața la prima oră, după ce a făcut cafelele, dăm drumul la A.S.I.A și stă lângă mine și mă ascultă cum repet, cum studiez. Merge cu mine la studio, mă încurajează.

Citește și:

Dacă mă vede că sunt obosită mă ia, gata, treci în pat. Dimineața el mă ajută să mă trezesc. Partenerul meu este foarte implicat. Este jumătatea mea, sunt coasta lui, eu așa zic! Este omul vieții mele. Vieților mele”, a dezvăluit Sorana, pentru FANATIK.

Concert A.S.I.A. pe 6 martie

Managerul trupei, Florin Ionescu a anunțat reîntregirea trupei, printr-un concert mult așteptat, ce va avea loc la Sala Palatului, pe 6 martie. Formula care va reveni pe scenă este formată din Anca Neacşu, Sorana Darclee Mohamad, Iana Novac şi Anemona Niculescu.

Vizionare placuta


Kudika
14 Februarie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.