Setari Cookie-uri

Sharon Stone a pierdut custodia copilului său, după scena de nuditate din filmul Basic Instinct

Sharon Stone a dezvăluit că a pierdut custodia fiului său, în anul 2004, din cauza rolului pe care l-a jucat în Basic Instinct.

Sharon Stone și Ron Bronstein au avut o relație amoroasă, iar în anul 2000, ei s-au decis să adopte un copil. În anul 2004 cei doi s-au despărțit, iar tot atunci, actrița a pierdut custodia fiului său, după ce tatăl a cerut acest lucru.

Sharon Stone a povestit abia acum situația dificilă prin care a trecut și care i-a cauzat tulburări de ritm cardiac. Actrița a descris momentul din procesul de custodie, atunci când judecătorul l-a întrebat pe fiul ei, atunci în vârstă de 4 ani: „Știi că mama ta face sex în filme?”.

„A fost o scenă de nuditate care a durat o fracțiune de secundă. Iar eu am pierdut custodia copilului din cauza asta”, a spus Sharon Stone în cadrul unui podcast, potrivit BBC.

Actrița a precizat că a fost tratată "brutal" pe durata întregului proces, mai ales că a suferit o nedreptate. Sharon Stone a suferit un șoc după ce a aflat decizia instanței și a ajuns de urgență la spital.

Citește și:

„Efectiv, mi-a frânt inima”, a spus Sharon Stone.

Actrița s-a făcut remarcată în pelicula „Total Recall” (1990), unde a jucat alături de Arnold Schwarzenegger. Totuși, celebritatea a venit o dată cu rolul din „Basic Instinct”/„Instinct primar”, în 1992.

Vizionare placuta


Kudika
13 Martie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.