Setari Cookie-uri

Drama care i-a marcat viața lui Alex Dima! Mama fiicei sale a murit din cauza unei boli necruțătoare

Toată lumea îl cunoaște pe Alex Dima prin prisma reportajelor pe care le face, însă puțini știu că jurnalistul ascunde în suflet o mare durere. Soția sa, mama fiicei lui, Sara, a murit în urma unui cancer nemilos. Vesta l-a devastat pe Alex Dima, care a trăit un coșmar.

Alex Dima este unul dintre cei mai apreciați jurnaliști, fiind cunoscut pentru reportajele pe care le face, luptând pentru dreptate cu un sistem bolnav. Cu toate că apare pe sticlă încrezător și cu zâmbetul pe buze, Alex Dima ascunde o mare durere în suflet.

În urmă cu mai mulți ani, atunci când a crezut că și-a găsot liniștea și fericirea, viața i-a oferit o lecție dureroasă. Jurnalistul și-a întemeiat o familie, iar împreună cu soția sa au avut-o pe Sara, fiica celor doi. Din păcate, fericirea nu a fost de lungă durată, pentru că Roxana, femeia cu care visa să îmbătrânească, s-a stins din viață în urma unui cancer necruțător.

Ce este cel mai dureros este că biata femeie s-a stins din cauza unui tratament greșit al unui medic, iar în loc să primească tratamentul potrivit, cancerul a avansat cu repeziune. Alex Dima a rămas singur cu micuța Sara, în vârstă de numai un an, în momentul în care și-a pierdut mama.

Citește și:

„În 2009, am făcut un material la New York cu prinţesa Marina Sturza, care are un centru de îngrijire paliativă pentru bolnavii de cancer, Hospice Casa Speranţei de la Braşov. Şi îmi aduc aminte foarte bine cum insistam să o cunosc, să înţeleg ce o determină să facă ceea ce face, să lucreze cu bolnavii de cancer în fază terminală. O întrebam dacă nu o încarcă să fie într-un centru paliativ. Iar ea mi-a răspuns că nu, pentru că sunt oameni acolo şi asta e misiunea ei. Am rămas cu treaba asta în mine. Se întâmpla undeva la sfârşit de noiembrie 2009, pe 1 decembrie a intrat materialul cu ea la Pro TV, iar o lună mai târziu am aflat că soţia mea are cancer. Când eram jos, oamenii de aici, de la Pro TV, m-au luat şi m-au ridicat”, a povestit Alex Dima în podcastul lui Cătălin Măruță.

Citește și:

Jurnalistul a trecut prin momente cumplite imediat după decesul soției sale. Cea care l-a ajutat să își revină a fost chiar fetița lui, Sara, care i-a oferit curajul de a merge mai departe.

„E cumplit când afli o astfel de veste. Probabil dacă nu era Sara, nu ştiu ce s-ar fi întâmplat, probabil o luam razna sau probabil nu mai ştiaţi nimic de mine niciodată în România, pentru că am avut foarte multă ură pe locul acesta. Pe locul ăsta pentru că (soţia mea-n.r.) a ajuns într-un spital, la un doctor care nu a tratat-o aşa cum trebuie. I-a dat nişte creme. Boala asta se dezvoltă fără să ştii. Când am aflat a fost prea târziu, mult prea târziu. Cu siguranţă, dacă mergeam în altă parte… Foarte multă vreme eu mi-am reproşat, pentru că eu am dus-o la medicul acesta. pe care l -am dat apoi în judecată şi colegiul medicilor l-au oprit să mai fie doctor”, a mai povestit Alex Dima în cadrul unui alt interviu, acordat Andreei Esca, potrivit cancan.ro.

Citește și:

După această întâmplare dureroasă, Alex Dima a mărturisit că a fost supărat pe Dumnezeu, însă și-a dat seama că „ea s-a dus acolo la El şi aş putea să-i stric ei ploile acolo sus, fiind eu supărat aici jos”.

Vizionare placuta


Kudika
15 Martie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.