Setari Cookie-uri

Cum se înțelege Cristina Cioran cu Alex Dobrescu, după o relație plină de scandaluri: Facem chestii împreună

În ciuda unei despărțiri tumultuoase, Cristina Cioran și Alex Dobrescu au reușit să găsească un teren comun în creșterea fiicei lor, Ema.

Cristina Cioran și Alex Dobrescu au trăit o poveste de iubire marcată de numeroase încercări și conflicte. Cu toate că au format un cuplu atipic, relația lor s-a încheiat anul trecut. Despărțirea celor doi nu a fost lipsită de dramă, cu certuri în plină stradă și apariția rapidă a unei noi partenere în viața lui Alex Dobrescu. Cu toate acestea, destinul i-a adus împreună din nou, iar acum sunt doi părinți preocupați de educația și creșterea fetiței lor.

Momentul nașterii a fost unul dificil, iar perioada în care Ema a rămas internată în spital a fost plină de încercări pentru ambii părinți. Această experiență a fost un catalizator pentru apropierea lor și pentru conștientizarea importanței colaborării în creșterea micuței lor.

Citește și:

Chiar dacă relația lor ca parteneri de cuplu nu a rezistat, Cristina și Alex au reușit să depășească animozitățile și să construiască o relație solidă de prietenie. Faptul că sunt părinți pentru micuța Ema i-a motivat să depășească tensiunile din trecut și să se concentreze pe binele fiicei lor.

„Cu Alex am o relație foarte bună. Este tatăl Emei. (…) Pentru mine, așa cum taică-su o va trata pe ea, așa va ști că e normalitatea. Dacă va fi iubită, respectată, alintată, iubită, așa va căuta un bărbat pe profilul ăsta. Și eu asta îmi doresc. Eu îmi doresc ca el să fie un tată perfect pentru ea. Avem o relație mai bună acum decât când eram împreună. E totul mult mai clar”, a declarat Cristina Cioran, în cadrul unui podcast.

Citește și:

Într-un podcast recent, Cristina Cioran a dezvăluit că relația lor de prietenie este acum mult mai armonioasă decât în perioada în care formau un cuplu.

„Nu sunt mamă singură. Noi suntem părinți. Nu locuim împreună, în rest facem chestii împreună, ieșim și la masă, filmează cu mine la Mămici de pitici. Sunt episoade când filmează. De ce? Pentru că e un tip inteligent. Că noi nu ne-am înțeles, e altceva. Dar prieteni putem să fim”, a mai spus Cristina Cioran.

Vizionare placuta


Kudika
23 Februarie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.