Setari Cookie-uri

Grupul CCC și Authentic semnează contract European pentru brand-ul Reebok

Grupul CCC tocmai a semnat un acord de licență pe zece ani (cu opțiune de prelungire pentru încă un deceniu) cu Authentic Brands Group, unul dintre cei mai mari furnizori de licențe din lume. În cadrul parteneriatului, Grupul CCC va distribui o gamă largă de produse Reebok prin canalele sale de vânzare (CCC, HalfPrice, epantofi și Modivo) în 28 de piețe. Compania CCC va fi, de asemenea, autorizată să conducă pentru brand magazine, locații shop-in-shop și puncte de vânzare tip outlet. Astfel, Grupul CCC se alătură primilor trei jucători de retail care dețin licențe pentru brandul Reebok din Europa.

Authentic Brands Group (Authentic) este una dintre cele mai mari companii din lume în ceea ce privește amprenta de licențiere și proprietarul a peste 40 de mărci emblematice și celebre. Pe lângă Reebok, portofoliul companiei include branduri precum: Hunter, Forever 21, Nine West, Aéropostale, Nautica, Juicy Couture, dar și mărci personale precum: Shaquille O'Neal, David Beckham, Prince, Marilyn Monroe, Elvis Presley și Muhammad Ali. Authentic leagă branduri puternice cu cei mai buni parteneri din clasă și cu o rețea globală de operatori, distribuitori și retaileri. Brandurile sale generează peste 25 de miliarde USD în vânzări globale, fiind prezente în peste 150 de țări.

Suntem încântați să ne extindem parteneriatul cu Grupul CCC pentru Reebok, un brand sportiv central, cu un public global loial și activ”, a declarat Henry Stupp, președinte, Lifestyle EMEA și India, Authentic. „Experiența regională în retail a Grupului CCC și înțelegerea profundă a cererii consumatorilor oferă Reebok oportunitățile și resursele necesare pentru a câștiga cotă de piață și a genera implicare în această regiune importantă. Așteptăm cu nerăbdare să lucrăm îndeaproape cu echipa de management CCC pentru a extinde în continuare amprenta globală Reebok.”

Citește și:

Conform contractului de licență pe zece ani (cu opțiune de prelungire pentru încă un deceniu), Grupul CCC va putea achiziționa produse direct din fabrica Reebok, le va vinde prin propriile canale (CCC, HalfPrice, epantofi, Modivo) și le va distribui prin magazine monobrand. Oferta acoperă toate categoriile cheie de produse: îmbrăcăminte, haine, genți și bagaje.

Authentic este una dintre cele mai mari companii globale, lucrând doar cu cei mai de încredere și aleși cu atenție parteneri. Suntem cu atât mai bucuroși să ne alăturăm acestui grup select. Pentru CCC, acordul înseamnă acces la o gamă și mai largă de produse Reebok și cel mai eficient model de colaborare din punct de vedere comercial pentru maximizarea marjelor de profit, ceea ce ne va permite în plus să valorificăm pe deplin economiile de scară și sinergiile dintre liniile de afaceri. Ne dorim ca produsele marca Reebok să fie prezente pe toate cele 28 de piețe acoperite de grup și în fiecare dintre liniile noastre de afaceri – CCC, epantofi, Modivo și HalfPrice – atât online, cât și offline”, a declarat Dariusz Miłek, CEO al Grupului CCC. „În parteneriat cu Authentic, dorim să oferim clienților europeni acces convenabil prin toate canalele la gama fantastică de produse Reebok”.

Citește și:

Reebok a inspirat, conectat și creat produse minunate pentru sportivi și consumatori din întreaga lume. Brandul este adânc înrădăcinat în sporturile profesionale, cultura pantofilor sport și îmbrăcămintea de performanță. De la crearea primului pantof de alergare cu vârfuri în urmă cu peste un secol, la tehnologia inovatoare THE PUMP™, până la modelele sale premiate Nano și Floatride din prezent - Reebok a fost pionier în spațiul atletic și continuă să introducă inovații care propulsează industria înainte. Reebok Classic Leather și Club C s-au consolidat ca simboluri în industria încălțămintei cu modelele lor atemporale și clasice, care au debutat pentru prima dată cu aproape 4 decenii în urmă și continuă să fie reimaginate prin colaborări neașteptate cu creatori și case de modă de renume mondial.

Citește și:

Licența Grupului CCC include dreptul de a utiliza marca comercială Reebok în scopuri de publicitate și promovare.

Grupul a semnat, de asemenea, un acord de licență cu Authentic pentru distribuția de pantofi de damă Nine West și negociază o cooperare suplimentară pentru brandurile Authentic. Extinderea portofoliului de licențe este o altă ramură de activitate dezvoltată de Grupul CCC, care îi permite să ofere o ofertă atractivă pentru clienți, maximizând în același timp marjele.

Vizionare placuta


Kudika
1 August 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.