Setari Cookie-uri

Keanu Reeves, poveste de dragoste departe de ochii presei, cu Alexandra Grant. Detalii intime din relația cu logodnica sa

Keanu Reeves trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Alexandra Grant. Logodnica actorului este mai tânără cu 9 ani ca el, însă diferența de vârstă nu este un impediment. După mai multe drame trăite, Keanu Reeves se bucură din nou de tot ce îi oferă viața.

Keanu Reeves trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu logodnica sa, Alexandra Grant. Cei doi sunt discreți în ceea ce privește relația pe care o au și rareori oferă detalii despre viața lor privată. Recent, însă, într-un interviu acordat revistei People, actorul a făcut câteva mărturisiri intime despre momentele frumoase petrecute alături de partenera sa.

Keanu Reeves, în vârstă de 58 de ani, a fost întrebat când a fost ultima dată fericit. Fără ezitare, actorul a povestit un moment intim trăit alături de iubita sa, cu 9 ani mai tânără.

”Am fost fericit în urmă cu doar câteva zile. Stăteam în pat alături de iubita mea. Eram complet conectați, zâmbeam și chicoteam. M-am simțit minunat. A fost minunat să fim împreună”, a spus actorul, pentru publicația People.

Citește și:

Deși nu se afișează des împreună, cei doi se bucură de momente speciale și nu ratează nicio ocazie de a-și arăta iubirea unul față de celălalt. Keanu Reeves a oferit mai multe detalii despre viața sa personală.

”Ultima dată când am dansant a fost în urmă cu opt luni, la nunta unui prieten. Uneori sunt primul care urcă pe ringul de dans, alteori trebuie să fiu convins. Uneori e vorba de cântec, alteori e vorba de persoană. Merg întotdeauna după sentiment.”, a adăugat el.

După dramele din trecut, Keanu Reeves a învățat să fie recunoscător vieții și să se bucure de momentul prezent. Actorul se încarcă cu fericire din momentele simple din viața sa.

”Sunt recunoscător pentru tot ceea ce trăiesc. Ultima dată când am văzut un răsărit a fost în cadrul turneului din Japonia. Am reușit să prind răsăritul din Kyoto. M-am oprit și m-am minunat. M-am simțit recunoscător că pot să trăiesc și să văd așa ceva”., a adăugat îndrăgitul Keanu Reeves.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
3 Aprilie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.