Setari Cookie-uri

Meghan Markle și Prințul Harry au primit invitația de la Palatul Buckingham. Vor participa cei doi la încoronare?

Încoronarea Regelui Charles va avea loc la începutul lunii viitoare, iar invitațiile au fost transmise către cele 2.000 de persoane așteptate la marele eveniment! Prințul Harry și Meghan Markle au primit invitația de la Palatul Buckingham. Ce răspuns au dat cei doi?

Încoronarea Regelui Charles va avea loc pe data de 6 mai, eveniment la care sunt așteptate aproximativ 2.000 de persoane. După ce invitația a fost făcută publică de către Casa Regală Britanică, un reprezentat al acesteia a confirmat faptul că Prințul Harry și Meghan Markle au primit invitația prin e-mail.

Cei doi nu au răspuns încă invitației la prestigioasa ceremonie și nu au oferit nicio declarație în acest sens. Nu se știe încă dacă fiul cel mic al Regelui Charles va fi prezent la Londra, pe data de 6 mai.

"Pot confirma că ducele a primit recent corespondență prin e-mail de la biroul Majestății Sale cu privire la încoronare.

O decizie imediată cu privire la participarea ducelui și a ducesei nu va fi dezvăluită de noi în acest moment.”, a declarat un purtător de cuvânt al cuplului, potrivit BBC.

Citește și:

Regele Charles al III-lea a devenit monarh după trecerea în neființă a regretatei Regina Elisabeta a II-a, în toamna anului trecut.

Cu toate că nu și-a confirmat prezența la eveniment, Prințul Harry a scris în cartea sa autobiografică, Rezerva, că își dorește să facă pace cu familia sa. Mai mult, el a menționat că ușile sunt mereu deschise pentru cei din familia sa.

„Sunt multe lucruri care se pot întâmpla de acum până atunci. Dar, știți, ușa este întotdeauna deschisă. Mingea este în terenul lor. Sunt multe de discutat și chiar sper că sunt dispuși să se așeze la masă și să vorbească despre asta.”, a scris Harry în controversata sa carte.

Vizionare placuta


Kudika
10 Aprilie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.