Setari Cookie-uri

Megan Fox, într-o ținută aproape goală pe stradă: Calmați-vă!

Megan Fox a stârnit un val de reacții, după ce s-a afișat pe stradă într-o ținută aproape goală! Reacția ironică a actriței.

Megan Fox, cunoscută ca una dintre cele mai frumoase și controversate actrițe de la Hollywood, a dat din nou dovadă de îndrăzneală și a stârnit valuri de comentarii cu o apariție provocatoare pe platformele de social media. Cu o carieră strălucitoare în filme precum seria "Transformers", Megan Fox a reușit să cucerească publicul cu talentul său și frumusețea sa uluitoare.

După o căsătorie care a durat aproape zece ani cu actorul Brian Austin Green și trei copii împreună, Megan Fox s-a logodit cu rapperul Machine Gun Kelly, alias Colson Baker, în 2020. Relația lor a fost în centrul atenției, din cauza despărțirilor repetate și a infidelităților.

Cu toate acestea, Megan și Machine Gun Kelly au reușit să depășească momentele dificile și par mai fericiți ca niciodată. Cei doi au fost surprinși în timpul unei ieșiri în oraș, iar Megan a atras privirile tuturor cu o alegere vestimentară îndrăzneață. Actrița a purtat o rochie semnată de celebrul designer Jean Paul Gaultier, realizată dintr-un material transparent și foarte mulată pe corp. Acest look a creat isterie în mediul online, fanii vedetei fiind captivați de îndrăzneala și stilul ei.

Citește și:

Vedeta a dorit să clarifice că nu este complet goală sub materialul transparent al rochiei, astfel încât să dezamorseze potențialele speculații și critici.

”Înainte să începeți să tastați cu furie mesaje, acelea nu sunt sfârcurile mele, calmați-vă! Sunt complet ascunse sub protecțiile speciale așa că nu vă faceți griji, viața poate continua în ritmul ei normal, ca până acum” – a fost mesajul ironic al vedetei din descrierea fotografiilor.

Vizionare placuta


Kudika
28 Iulie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.