Setari Cookie-uri

Ileana Sterp a născut pentru a doua oară! Sora lui Culiță Sterp este mamă de băiețel

Ileana Sterp a născut pentru a doua oară în acest weekend și a devenit mămică de băiețel. Vedeta a postat primele imagini cu micuțul ei și a dezvăluit numele unic pe care i l-a pus celui mic.

Fericire mare în familia lui Culiță Sterp! Sora artistului, Ileana, a născut în acest weekend pentru a doaua oară și a devenit mămică de baiețel. După ce a păstrat secretul cu privire la sexul bebelușului, Ileana Sterp le-a povestit internauților cum a fost cea de-a doua naștere, dar și cum îl cheamă pe micuțul ei.

Ileana Sterp și-a format o comunitate strânsă pe social media, acolo unde împarte cu internauții momente din viața sa. Vedeta și-a dorit enorm să își mărească familia, astfel că acum fetița ei, Clara, are un frățior.

Vedeta a născut natural la spitalul de stat din Sebeș, acolo unde, în urmă cu câțiva ani, a adus-o pe lume și pe fiica ei. Ileana Sterp a dezvăluit că bebelușul a cântărit 4,600 la naștere, însă a reușit să îl aducă pe lume fără niciun fel de complicații. Atât ea, cât și micuțul ei sunt bine și așteaptă să fie externați și să ajungă acasă, în sânul familiei.

Citește și:

Fericita mămică a dezvăluit și numele micuțului, iar acesta se va numi Aloman Damir, un nume unic și special, ales de Ileana din Biblie, ce înseamnă "a dărui pace".

„Dragostea mea, Aloman Damir. A venit pe lume pe cale naturală și a cântărit nici mai mult, nici mai puțin de 4,600gr, cam mare aș spune. Sunt cea mai fericită mamă, simt că pot muta munții din loc!”, a mai spus Ileana Sterp.

Vizionare placuta


Kudika
24 Aprilie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.