Setari Cookie-uri

Advertorial Știrile Mondene se VĂD ALTFEL, din martie, la Metropola TV

Regal de știri mondene din martie, de luni până vineri, la Metropola TV.. Postul de televiziune anunță o abordare cu totul și cu totul altfel atunci când vine vorba despre propagarea celor mai noi evenimente care se petrec în lumea mondenă din România. Bunăoară, noutățile despre și cu vedete se vor bucura de atenție încă de la primele ore ale zilei, iar introducerea va fi făcută de Georgia Dascălu și noul ei coleg de matinal, Bogdan Acatrinei, de la ora 08:00 până la ora 11:00.

„Matinalul de la Metropola TV revine fresh, cu informații livrate mai devreme decât erați obișnuiți cu noi. Vă dăm de știre când aflăm ceva nou despre vedetele de la noi și nu numai, iar în timpul liber nu mai trebuie să vă întrebați ce evenimente interesante se mai întâmplă în jurul vostru, pentru că vă spunem tot noi. Alături de noul meu coleg, Bogdan, vă aștept pe Metropola TV, de luni pana vineri, de la 08:00 la 11:00, pentru 3 ore energizante care vă vor ajuta să începeți ziua cu energia potrivită.”, declară Georgia Dascălu.

Apoi, de la ora 14:00, timp de 2 ore, Andreea Frățilă, Ileana Voicu Ghinea și Florin Burescu propun telespectatorilor să-i urmărească la Monden Alert. Din acest sezon, #Frătziorii, așa cum sunt ei cunoscuți în audiovizualul din România, vin în casele telespectatorilor de 5 ori pe săptămână, iar atmosfera este deja binecunoscută: povești cu și despre vedete, cele mai tari bârfe din showbizz, secrete de neimaginat, toate povestite cu zâmbetul pe buze, cu energie bună și glume la purtător.

„Sunt extrem de bucuros și emoționat, începe un proiect nou mult mai amplu și mai energic. Monden Alert este emisiunea în care persoanele publice trec prin filtrul specialiștilor, dar și prin filtrul meu și al colegelor mele. Mi-am propus să fiu extrem de sincer și realist și să împărtășesc din experiența mea acumulată în mai bine de 14 ani de mass-media, totul. Iubesc emisiunile în direct pentru ca sunt naturale și transmit o energie bun celor care ne privesc. Îmi doresc din suflet ca cei care ne urmăresc să includă acest format în rutina lor zilnică.”, declară Florin Burescu.

Maratonul știrilor mondene de la Metropola TV se completează cu o ediție cu totul și cu totul specială, difuzată în fiecare sâmbătă și duminică, de la ora 18:00. Timp de o oră, la Monden de Weekend, Cezara Munteanu va face retrospectiva celor mai importante știri mondene ale săptămânii.

“Abia aștept să aduc în casele telespectatorilor cele mai interesante informații despre viața extravagantă și incendiară a vedetelor. În fiecare weekend vă așteptăm cu cele mai noi știtiri mondene la Metropola TV. Fiți alături de noi și de invitații noștri!”, conchide Cezara Munteanu.

Programele Metropola TV pot fi urmărite pe:

Digi pozitia 41 HD, 42 SD
Orange TV pozitia 125 SD
Vodafone pozitia 804 SD
INES pozitia 203 HD
Nextgen pozitia 12
On-line : www. metropolatv.ro/live
[17:41, 22.02.2024] Petrisor Director Tehnic Metropola: NECODAT PE SATELIT
Satelit : THOR 6
Locatie orbitala: 0.8 VEST
Frecventa: 12092 H
Rata simbol: 28000 kSps

DIGI TV pe satelit
Satelit : THOR 6
Locatie orbitala: 0.8 VEST
Frecventa: 12092 H
Rata simbol: 28000 kSps
Pozitia 26

ORANGE TV pe satelit
Satelit : HELLAS SAT 3
Locatie orbitala: 39.0 EST
Frecventa: 12405 V
Rata simbol: 30000 kSps
Pozitia 125

FOCUS SAT pe satelit
Satelit : THOR 6
Locatie orbitala: 0.8 VEST
Frecventa: 12092 H
Rata simbol: 28000 kSps
Pozitia 40

Cele mai importante momente din emisiunile Metropola TV pot fi revăzute pe canalele de social media ale stației TV: Instagram, Facebook, Tik Tok și Youtube.


Kudika
28 Februarie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:
Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.