Setari Cookie-uri

Oana Zăvoranu și Alex Ashraf, culisele unei relații demne de un film! Cum a jefuit-o palestinianul de 2 milioane de euro?

Povestea de iubire dintre Oana Zăvoranu și Alex Ashraf a ajuns la final, asta după multe situații limită, infidelități și chiar bani jefuiți din conturile vedetei!

Noi detalii șocante ies la iveală despre mariajul dintre Oana Zăvoranu și Alex Ashraf, dezvăluind o poveste de infidelitate și manipulare financiară care a șocat lumea mondenă.

După doi ani de încercări disperate de a-și salva mariajul, Oana Zăvoranu nu a reușit să îl oprească pe Alex Ashraf să își părăsească familia pentru presupusa amantă. Iar realitatea dezvăluie acum că această amantă nu este doar o femeie obișnuită, ci o tânără pe nume Alexandra, care apare în ipostaze incendiare pe mai multe site-uri pentru adulți.

Potrivit declarațiilor Oanei Zăvoranu, rivala sa, Alexandra, lucrează la Geneva și este implicată în prostituție. Acest lucru a fost însă doar începutul coșmarului pentru Oana. Când l-a întrebat pe Alex ce anume i-a cumpărat amantei, acesta i-a dezvăluit o listă uluitoare de bunuri de lux, inclusiv bijuterii, călătorii, mașini și operații estetice. Cu toate acestea, cei doi au decis să mai acorde o șansă căsniciei lor, dar infidelitatea lui Alex Ashraf nu s-a oprit aici, scrie cancan.ro.

Citește și:

Se pare că Alex Ashraf a avut și alte amante înainte de Alexandra, cea mai importantă fiind o femeie numită Ileana. Cu zece ani mai în vârstă decât Oana, Ileana a reușit să îi lase pe soțul Oanei Zăvoranu fără sume importante de bani. Ea era dependentă de jocurile de noroc și părea să nu îi pese de sumele pe care le cheltuia din portofelul palestinianului, scrie sursa citată mai sus.

"În 2019, a mai avut o păcănistă, Ileana, altă femeie ușoară. I-a cheltuit din banii mei cam jumătate de milion de euro. Banii mei l-au făcut dorit numai de femei dubioase. Atunci l-am iertat. Așa e destinul omului.", a povestit Oana Zăvoranu, potrivit sursei de mai sus.

Surse apropiate au dezvăluit că de-a lungul anilor, Alex Ashraf a reușit să sustragă sume semnificative de bani din conturile Oanei, cheltuindu-i pe proprietăți, mașini de lux și întreținându-și amantele. Totodată, el pare să fi pus deoparte bani pentru "zile grele". Secretul său cel mai bine păstrat a fost pregătirea în secret a divorțului de Oana Zăvoranu.

Citește și:

Cu toate dezvăluirile care ies acum la iveală, se pare că Alex Ashraf a furat-o pe Oana cu peste două milioane de euro, de-a lungul celor 7 ani de căsnicie.

Vizionare placuta


Kudika
29 Septembrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.