Setari Cookie-uri

Justin Bieber este devastat de situația prin care trece soția sa, Hailey Bieber: Își iubește soția mai mult decât orice pe lume

Hailey Bieber a făcut mărturisiri emoțioante despre perioada grea prin care trece, în contextul în care fanii Selenei Gomez i-au adresat numeroase critici, reproșuri și chiar amenințări cu moartea.

Anul 2023 este unul foarte dificil pentru Hailey Bieber, cel puțin așa declară vedeta de peste ocean. În contextul în care fanii Selenei Gomez i-au adresat fotomodelului numeroase injurii, reproșuri, critici și chiar amenințări cu moartea, Hailey Bieber a cerut ajutorul fostei iubite al lui Justin Bieber.

Justin Bieber este devastat de toată situația prin care trece soția sa, potrivit unui apropiat al cuplului. Pentru Us Weekly, un prieten al artistului a menționat că „lui Justin i se frânge inima să o vadă pe Hailey luptându-se emoțional așa cum a făcut-o în ultimele luni”. „El își iubește soția mai mult decât orice și știe că are o inimă de aur”.

Hailey Bieber a primit critici de la fanii Selenei Gomez, după ce aceștia au acuzat-o pe soția lui Bieber că îi copiază stilul, hainele, emisiunile pe care le prezintă Selena Gomez. Modelul i-a cerut ajutorul Selenei Gomez, iar artista a postat imediat un mesaj pentru ca urmăritorii ei să înceteze cu jignirile și amenințările vizavi de Hailey.

Citește și:

„Hailey Bieber m-a contactat și mi-a spus că a primit amenințări cu moartea și că se confruntă cu atâta negativitate și ură”, a scris Gomez pe Instagram Story. „Eu nu reprezint toate acestea, nu sunt de acord cu astfel de reacții. Nimeni nu ar trebui să se confrunte cu ură sau agresiune. Întotdeauna am pledat pentru bunătate și vreau cu adevărat să înceteze această situație”, a scris Selena Gomez pe pagina sa de Instagram.

La scurt timp după mesajul postat de Selena Gomez, Hailey Bieber i-a mulțumit public artistei. Tot ea a făcut o postare separătă pe Instagram, acolo unde a vorbit despre sentimentele grele care o încearcă în această perioadă, cauzate de "hate-ul" care a căpătat proporții uriașe încă de la începutul anului.

Citește și:

„Îmi place să fac glume despre cum mă simt, pentru că uneori mi-e mai ușor așa decât să recunosc că îmi este greu. Dar sincer, de când a început 2023, am experimentat unele dintre cele mai triste și grele momente pe care le-am trăit vreodată în viața mea de adult, iar mintea și emoțiile mele au fost cel puțin fragile”.

Conștientizez că sunt atâția oameni care simt la fel, așa că tot ce vreau să știți este că nu sunteți singuri. Acestea fiind spuse, să continuăm să fim acolo unul pentru altul. Să fim acolo pentru cei dragi, pentru prieteni și familie, pentru străini. Să fim acolo pentru oameni... haideți să continuăm să fim acolo unul pentru celălalt, chiar și atunci când ne este greu. Ne e mai bine împreună”, a mărturisit Hailey Bieber.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
25 Aprilie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.