Setari Cookie-uri

Advertorial Elisabeta Lipă, povestea copilei plecate dintr-un sat din Bucovina, care peste doar 3 ani ajungea campioană olimpică

Cea mai bună canotoare a secolului – Elisabeta Lipă – a poposit în studioul „Fain & Simplu” cu poveștile unice trăite la 6 ediții ale Jocurilor Olimpice! 

Să ajungi la 6 ediții ale Olimpiadei este ceva incredibil. Să le și domini și să te întorci cu medalii de la fiecare ediție este unic. Unic este și stilul celei care a pus pasiune în tot ce a făcut, de la canotaj, la munca în structurile Poliției, la conducerea CS Dinamo – clubul căruia i-a redat strălucirea, sau a Federației Române de Canotaj – cea mai medaliată federație sportivă din țară!

Află povestea fantastică și inspirațională pentru noi toți a Elisabetei Lipă. Multiplă medaliată la toate competițiile majore de canotaj.
La Fain & Simplu, cu Mihai Morar.

MANUALUL MENTALITĂȚII DE CAMPION.ZEIȚA LIPĂ, CUM A RENĂSCUT FABRICA DE CAMPIONI🇷🇴 |Fain & Simplu 137

„ACEST PODCAST E UN MANUAL AL MENTALITĂȚII DE CAMPION. Campioana care a participat la 6 ediții ale Jocurilor Olimpice, canotoarea secolului, @elisabetalipa e femeia de fier care a renăscut Fabrica de Medalii de Aur a României 🥇🇷🇴 Acest episod e un curs despre performanță în viață, în sport și în business. Elisabeta Lipă nu acceptă prăbușirea sportului românesc, nici poziția de victimă, de aceea a ajuns să conducă acum federația care aduce anual cele mai multe medalii internaționale pentru România.”, a spus Mihai Morar.

Vezi acest podcast despre fata plecată dintr-un sat din Bucovina, care peste doar 3 ani ajungea campioană olimpică. Cursa vieții Elisabetei Lipă continuă!

Poți vedea tot podcastul pe Youtube sau să îl asculți pe Spotify, Apple sau Google Podcasts.

Urmărește FAIN & SIMPLU pe FACEBOOK și INSTAGRAM.


Kudika
12 Iunie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.