Setari Cookie-uri

Secom® Healthcare devine furnizor al Casei Regale a României

Secom® Healthcare, lider de autoritate în soluții de medicină integrativă, a primit înalta distincție de Furnizor al Casei Regale a României, o onorantă recunoaștere și apreciere a calității deosebite a suplimentelor alimentare marca Secom® și Good Routine®.

CP

Distincția a fost oferită pe 30 octombrie 2023 în cadrul unei ceremonii desfășurate la Palatul Elisabeta, în prezența Majestății Sale Margareta, Custodele Coroanei române și a Alteței Sale Regale Principesa Elena.

Alegerea suplimentelor noastre de către Familia Regală ne onorează, reprezentând un vot de încredere extrem de valoros și recunoașterea fiecărei zile de pasiune, dedicare și credință neclintită în ceea ce facem. Primirea statutului de furnizor al Casei Regale ne bucură enorm și ne obligă deopotrivă să reînnoim azi angajamentul de a fi mereu alături de consumatorii noștri cu responsabilitate și cu produse de excepție, capabile să le îmbunătățească sănătătea.” declară Lucia Costea, Cofondator și CEO al Secom® Healthcare.

Citește și:

Secom® Healthcare și-a construit în cei aproape 20 de ani de activitate o reputație solidă atât datorită calității superioare a portofoliului alcătuit din suplimente care conțin ingrediente studiate, certificate și brevetate la nivel global, cât și datorită serviciilor profesioniste de consultanță în fitoterapia științifică. Secom® a fost un trendsetter în domeniu, fiind compania care a introdus în România conceptul de medicină integrativă, de fitoterapie științifică și care a adus primele suplimente alimentare cu ingrediente inovatoare la acea vreme: glutation, resveratrol, colostru și multe altele. Organizația a contribuit semnificativ la dezvoltarea pieței locale de suplimente alimentare nu doar prin introducerea unor produse de înaltă calitate, ci si prin modul profesionist, etic de a face lucrurile și prin inițiativele constante de informare a consumatorului, a mediului profesional pentru a încuraja consumul responsabil de suplimente alimentare.

Citește și:

Brandul se bucură de un nivel ridicat de încredere din partea consumatorilor români, de doi ani consecutiv Secom® având cea mai mare rată de retenție din categoria de suplimente în România – 72%. Mai exact, 7 din 10 consumatori care au încercat Secom® revin la produsele companiei, potrivit studiului OMNIBUS, realizat în februarie 2023 de către agenția ISRA Center Marketing Research.

Secom® Healthcare are un portofoliu exclusiv de peste 300 de suplimente alimentare premium, care include atât produse importate de la producători internaționali de renume, cât și suplimentele brandului propriu Good Routine®, creat de Secom®, care respectă aceleași standarde înalte de calitate cu care compania și-a obișnuit consumatorii. Produsele sunt disponibile la nivel național în farmacii, magazine cu profil naturist și în cele 15 magazine Secom® din toată țara, susținând, alături de alte rutine bune, sănătatea românilor. Mai mult decât atât, suplimentele Good Routine® sunt comercializate în alte opt țări, ducând mai departe misiunea companiei de a influența în bine viețile cât mai multor oameni.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
2 Noiembrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.