Setari Cookie-uri

După ce Connect-R a recunoscut public că a înșelat-o pe Misha,frumoasa artistă a dezvăluit că se confruntă cu stări de anxietate

Misha se confruntă cu stări de anxietate, iar recent le-a mărturisit internauților la ce remedii apelează pentru a-și liniști mintea și sufletul.

Misha și Connect-R au format o familie frumoasă, în urma căreia s-a născut Maya, fiica celor doi. Artiștii au divorțat, fără să ofere detalii despre motivele pentru care au recurs la acest pas, mai ales că au ales să rămână în continuare sub același acoperiș.

Recent, Connect-R și-a lansat cartea auto-biografică, carte în care a scris și despre infidelitățile sale, care au avut loc în timpul mariajului cu Misha. Acum, frumoasa artistă, care nu a mai putut să îl ierte pe tatăl fetiței sale, le-a mărturisit internauților faptul că se confruntă cu stări de anxietate de ceva timp.

Artista a fost sinceră cu urmăritorii ei și a răspuns întrebărilor care i-au fost adresate pe platforma de Instagram. Atunci când a fost întrebată de anxietate, Misha nu a ezitat să ofere un răspuns direct și fără ocolișuri.

Citește și:

„Da! Încă mi se mai întâmplă uneori. Încerc să-mi distrag atenția cu ceva! Spre exemplu mă uit la chestii amuzante pe TikTok și încerc să îmi schimb starea. Dacă sunt în afara casei, de obicei nu suport să stau în aglomerație și încerc să mă retrag cât mai repede într-un loc mai liniștit. P.S.: Te ajută mult meditația sau rugăciunea”, a scris cântăreața la postarea pe care a făcut-o pe InstaStory.

Misha, probleme de sănătate

Misha este concurentă în acest sezon al emisiunii "Te cunosc de undeva", alături de Amna. Din păcate, în urma problemelor de sănătate pe care le are, artista a fost nevoită să ajungă la spital.

Amna a continuat momentul pe care îl avea pregătit, iar jurații au apreciat-o pentru curajul de a veni singură pe scenă.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
13 Iunie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.