Setari Cookie-uri

Connect-r, detalii despre relația cu Misha: Suntem împreună, dar fără nicio apropiere intimă. Mai există cale de împăcare?

După ce a dezvăluit faptul că și-a înșelat soția, Connect-R a vorbit și despre relația pe care o are în momentul actual cu Misha.

Connect-R și Misha au format unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz, însă, după numai 5 ani de mariaj, cei doi au divorțat. Niciunul dintre ei nu a vorbit despre motivele care i-au făcut să ajungă în acest prag, până acum, când artistul a scris în cartea sa auto-biografică că și-a înșelat soția nu o dată, ci de mai multe ori.

Suferința pe care i-a provocat-o mamei fiicei sale l-a făcut pe Connect-R să își schimbe radical viața. El s-a apropiat de credință și și-a schimbat perspectiva asupra lucrurilor din jurul său. O dată ce a făcut publică greșeala pe care chiar el a comis-o în căsătoria cu Misha, artistul a mai specificat că nu va intra într-o altă relație până când Misha nu va avea, la rândul ei, un alt partener.

Citește și:

Connect-R a vorbit despre relația din prezent cu Misha, mai ales că au locuit mai mulți ani împreună, chiar dacă divorțul a fost finalizat. Mai mult, ei merg în vacanțe împreună, exact ca o adevărată familie.

„Toate vacanțele mele, de cinci ani, de când am divorțat, nu sunt decât cu ea și cu fata. Eu nu plec în vacanță cu femei, cu gașcă, nu există așa ceva. Merg cu fosta mea soție și cu fata în vacanță. Suntem împreună, dar fără nicio apropiere intimă, fără sex. Noi nu ne-am refăcut viața, suntem singuri. Eu aș vrea să îmi refac viața, cred că și ea ar vrea, doar că nu, deocamdată. Eu am trecut de purgatoriu, sunt stabil, știu cine sunt. Dar nu am nicio relație și nici nu îmi voi face. Spun hotărât: nu îmi voi face o altă relație până când ea nu își va face o altă relație. Eu voi ține ușa asta deschisă.

Citește și:

Cred foarte tare că atunci când Dumnezeu binecuvântează doi oameni cu un prunc, el are ceva planuri cu cele trei suflete. Eu mai aștept. Și ea cred că mai așteaptă. Și dacă reapropierea se va face, eu voi fi foarte bucuros. În momentul în care ea își va reface viața, am să închid și eu acest capitol. Distanța dintre noi cred că este o binecuvântare”, a scris Connect-R în cartea sa.

Artistul a mai povestit în cartea sa că i-a fost infidel Mishei în repetate rânduri și că i-a provocat o traumă prin trădarea pe care i-a adus-o. Connect-R ar face orice pentru împăcarea cu mama fiicei sale, însă Misha nu mai vrea să îi acorde o nouă șansă.

Artistul este convins că acum s-a schimbat și că este un alt om, mult mai potrivit pentru a-i fi alături MIshei.

Citește și:

„În vremea în care eu nu mă cunoșteam pe mine, când eram un dobitoc, m-a prins, m-a descoperit că aveam o altă relație. Și nu o dată, de câteva ori. Am înțeles-o perfect, am înțeles de ce a dat divorț. Ea a avut un cumul de stări, numeroasele mele trădări s-au tot adunat până într-o zi, când a luat decizia de a divorța.

Astăzi, în noua mea stare nu aș mai avea de gând să înșel, nici gând să mai beau, nici gând să mă mai droghez, nici gând să-mi trădez soția. Sunt alt om. De ce n-a zis acum, hai să mergem înainte? Te iert și continuăm. N-a zis pentru că este o femeie orgolioasă, mai cred că a fost rănită și că și-a pierdut încrederea în mine. Și a rămas cu trauma provocată de mine, n-a putut să treacă. Chiar dacă, în anumite momente, aș fi sperat la o împăcare, cu prima ocazie, îmi reproșa tăios toate gesturile mele de trădare. Mă făcea să mă simt ultimul om, n-a putut să creeze pacea în casă. N-a putut să treacă peste momentele mele de rătăcire. Eu le lăsasem mult în urmă. La mine nu mai funcționau reproșurile pentru că știam cine sunt și cum m-am schimbat.", a mai dezvăluit Connect-R.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
14 Iunie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.