Setari Cookie-uri

Ce face Naomi Hedman după despărțirea de Florin Ristei? Fotomodelul știe cum să își aline suferința

După despărțirea de Florin Ristei, Naomi Hedman a părăsit România și s-a mutat înapoi în Mare Britanie. Vedeta pare să își aline suferința alături de prieteni, cu care se distrează până în zori.

Naomi Hedman și Florin Ristei, una dintre cele mai mediatizate perechi din lumea showbiz-ului românesc, au decis să pună punct relației lor după mai bine de 4 ani. Despărțirea vine în urma faptului că Naomi, fotomodelul de origine britanică, a fost nevoită să se întoarcă în țara sa natală. Astfel, decizia legată de separare a fost luată deoarece o relație la distanță nu ar fi fost posibilă pentru cei doi.

Chiar dacă oficial au ales să meargă pe drumuri separate, Florin Ristei a mărturisit că menține legătura cu fosta sa iubită și că îi simte lipsa. Într-un interviu pentru podcastul „Fiertzi pe Power Couple” moderat de Speak, artistul a dezvăluit că, deși sunt despărțiți, vorbesc în continuare, dar recunoaște că este supărat din cauza situației date.

Citește și:

„S-a mutat înapoi acasă. Nu funcționează la distanță, știe toată lumea că nu o să funcționeze, dar… de vorbit, vorbim. Dar sunt supărat. Când se încheie împotriva voinței amândurora din motive independente e nasol Dar ce să facem, frate? O s-o sun după ce terminăm aici că mi-e dor de ea”

Naomi, care a participat recent la London Fashion Week, pare să își continue viața fără să fie afectată de separare. Aceasta s-a simțit excelent alături de prietenii săi, demonstrând că este puternică și determinată să treacă peste această perioadă dificilă.

Fotomodelul s-a mutat în România pentru Florin Ristei, însă, în ciuda eforturilor lor, relația nu a putut rezista distanței.

„Da, ea s-a mutat aici. Are adresă la mine. Permis de ședere românește și citește românește. A început să înțeleagă românește. Prinde cuvintele… Se face un an de când nu a mai plecat. Bine… a mai plecat când a avut job, dar job zilnic nu a avut. A terminat cu jobul înainte de pandemie și s-a închis acolo ce făceau. Când mai are din astea de model, de cântat, de ceva… se duce. Câștigă în două zile cât câștig eu într-o lună și gata. Pozează la brand-uri și face shooting-uri 2-3 zile. A fost prin Suedia ultima dată. A luat… nici nu știu dacă pot să zic cât a luat. Se iau bani buni dacă ești un model ok și pentru branduri. Facă una, două din astea pe lună stai liniștit și n-ai nicio treabă. Și eu… în fiecare zi de la 8 la 12. Aia e”, spunea vedeta de la Antena 1.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
22 Februarie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.