Setari Cookie-uri

Culisele primei ediții Asia Express: De ce Dan Negru și Ștefan Bănică au fost excluși din joc

Dan Negru și Ștefan Bănică, excluși din drumul aventurii Asia Express! Cum au decis olandezii să renunțe la cele două nume mari din showbiz-ul românesc?

În urmă cu mai bine de șase ani, Antena 1 a venit în fața micilor ecrane cu spectaculosul show de aventură Asia Express, aducând în atenția telespectatorilor români un format original din Olanda. Cu toate acestea, negocierile pentru alegerea prezentatorului și a concurenților au fost complexe, iar dezvăluirile exclusive postate de CANCAN.RO aduc la lumină culisele fascinante ale primei ediții a emisiunii.

Inițial, Dan Negru și Ștefan Bănică au fost considerați drept potențiali prezentatori ai reality show-ului care avea să devină ulterior America Express. Dan Negru, cunoscut ca cea mai populară vedetă Antenei 1, a fost prima opțiune. Cu toate acestea, olandezii, creatorii formatului, au respins ideea considerând că acesta este prea cunoscut și că emisiunea ar trebui să se concentreze pe un moderator obișnuit, care să nu atragă atenția telespectatorilor.

Citește și:

"Încercați să puneți un om simplu, care să nu capteze atenția telespectatorilor, pentru că emisiunea este bazată pe intrigi și multe altele, alea trebuie să fie urmărite, nu vedeta Dan Negru!" a fost explicația olandezilor. Astfel, Dan Negru a fost exclus din ecuație, iar producătorii au continuat căutarea pentru găsirea unei persoane potrivite pentru prezentare.

Și Ștefan Bănică Junior a fost luat în considerare pentru rolul de prezentator, însă olandezii au respins și această opțiune invocând faptul că vedetele se protejează și nu se vor implica total într-un astfel de proiect, așa cum ar face o persoană mai puțin cunoscută în showbiz. Astfel, și Ștefan Bănică Junior a fost exclus din ecuație.

Negocierile pentru alegerea concurenților au fost la fel de intense. Olandezii au insistat ca emisiunea să nu aibă mega-vedete, ci oameni obișnuiți care să se implice total în aventura Asia Express. Trei liste cu potențiali participanți au fost întocmite, iar producătorii au ales echipa pentru primul sezon după o selecție riguroasă. Astfel, primele episoade ale Asia Express au surprins telespectatorii cu aventuri captivante și momente memorabile, iar emisiunea a devenit rapid una dintre cele mai iubite și urmărite producții de televiziune din România.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
22 Ianuarie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.